Obavijesti

Show

Komentari 179

Ljepotice nekad i sad: Koga su godine 'mazile', a koga 'mrzile'

Ljepotice nekad i sad: Koga su godine 'mazile', a koga 'mrzile'
12

Fani Čapalija osvojila je cijeli svijet na izboru za Miss svijeta 1993., a Anica Kovač bila je čak prva pratilja na istom izboru dvije godine kasnije. Ovako izgledaju danas

VIDEO

Anica Kovač svoju je manekensku karijeru započela je u Parizu s 18 godina. Tada se zaposlila u agenciji Ford, preko koje je dobila priliku nositi brendove Escadu, Betty Barclay i Brigitte Bardot. Hamed Bangoura, vlasnik njene matične agencije Midikenn, nagovarao ju je da se prijavi za Miss Zagreba, a zatim i na Miss svijeta, gdje je proglašena prvom pratiljom i najljepšom Europljankom. Gotovo 10 godina kasnije, proglašena je najljepšom ženom nogometaša, pobijedivši Victoriju Beckham. 

No Anica nije ostvarila veliku karijeru jer je, umjesto toga, odabrala obiteljski život sa suprugom, bivšim nogometašem Robertom Kovačem i njihovo troje djece. Danas sa suprugom vodi i restoran u Sesvetama. 

24sata/PIXSELL

Fani Čapalija je 1993. godine proglašena jednom od 5 najljepših žena na svijetu, na izboru za Miss svijeta. I Fani je, također, bila proglašena najljepšom Europljankom. Vlasnik njene matične modne agencije Midikenn, Hamed, dogovorio je sastanak s vlasnikom modne agencije Elite u Parizu. No Fani se na sastanku nije pojavila. Nešto kasnije, ipak je otišla u Pariz i snimala bookove i dobivala angažmane. Bila je pozvana u Zagreb na reviju koju je pratio modni agent Eve Herzigove. Fani je imala druge planove - zaljubila se u nogometaša Ivicu Mornara, s kojim se vjenčala nakon četiri godine veze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon razvoda, umrla su joj oba roditelja te se povukla iz javnosti i živjela na Čiovu. Nedavno se ponovno počela pojavljivati u medijima te je bila i model u novom spotu klape Rišpet. 

Screenshot


Nina Morić studirala je pravo kada je pobijedila na izboru za Miss Hrvatske. I Nina je svoju manekensku karijeru započela u Midikennu i to kao 15-godišnjakinja. Nakon dvije godine, završila je u Milanu, a 1998. godine bila je proglašena manekenkom godine, što ju je odvelo do ugovora za slavnu kuću L..A. Models. Nina je tamo po pistama nosila Versace, Cavallija, Valentina i mnoge druge slavne brendove. 

Godinu dana kasnije, osvanula je u spotu Rickyja Martina 'Livin La Vida Loca'. Nina je tada zapela za oko i slavnom Jimu Carreyju koji se raspitivao o njoj te ju je htio angažirati za nastavak 'Maske', no projekt je propao. 

Njena karijera seli se u Italiju gdje je postala suvoditeljica u raznim emisijama i miljenica tamošnjih tabloida. Nakon dugo vremena, Morić se vraća na domaće piste i to zbog sajma vjenčanja u Splitu. 

24sata/PIXSELL

Vanja Halilović pokušala je ostvariti manekensku karijeru preko Midikenna, no nije joj uspjelo jer je za neke angažmane bila preniska. Vanja se odlučila na studij novinarstva te je naposljetku završila kao voditeljica zabavnih emisija, a zatim i 'Dnevnika' na Nezavisnoj televiziji. 

Vanja je bila i lice Hrvatske lutrije te je vodila Loto, no po isteku ugovora, nisu je više angažirali. 

U usporedbi sa starim fotografijama, vidljivo je da je Vanja korigirala grudi.

24sata


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...