Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljepotice: Prvih pet finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016.

None Foto: Milan Mihaljević, PR5

Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se popunjava. Usporedo s izborima odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale, kaže Maja Vračarić

Polako se popunjava popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta. 

Foto: Milan Mihaljević, PR5

Za sada nam je poznato pet imena: Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije. 

Foto: Milan Mihaljević, PR5

- Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjava. Usporedo s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu zlatarne Prahir – kaže Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske. 

Foto: Milan Mihaljević, PR5

Regionalna natjecanja se nastavljaju prema planu pa se tako u subotu 23. 04. u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu bira Miss Varaždinske županije. Četvrtak, 28. 04. rezerviran je za izbor Miss Zadarske županije koji će se održati u Hotelu Ilirija Resort u Biogradu na moru, a Miss Šibensko-kninske županije bira se 29. 04. u Makari klubu na šibenskoj plaži Banj. 

Foto: Milan Mihaljević, PR5

Foto: Milan Mihaljević, PR5

Komentari (40)
  • Isao sam u tehnicku skolu imao sam 4 cure u razredu , 3 su ljepse od ovih 5 .

    20. 4. 2016,   12:19
  • Sačuvaj me Bože, ako je ovo najljepše što Hrvatska ima!!!

    20. 4. 2016,   12:59
  • Lijepe zene u ovoj drzavi imaju pametnijeg posla

    20. 4. 2016,   12:38