Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljetne radosti: BB Anči hvali se atributima na Santoriniju

None Foto: Instagram 12

Kovačec je iz Big Brothera izbačena odlukom gledatelja krajem ožujka, nakon 50 dana showa. Najviše su joj nedostajali dečko, pas i izlasci s prijateljicama

Baš kao što su to već učinile brojne 'vladarice' Instagrama, i bivša stanarka Big Brother kuće Ana Kovačec (24) pokazala je kako se provodi na odmoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ana je otputovala na Santorini gdje je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu dok je u prvi plan stavila svoje atribute.

DAJTE JOŠ RUNDU! Iz Big Brother kuće otišli su u konobare: Gosti nas prepoznaju

'Vrući' prizor svidio se se njezinim brojnim pratiteljima među kojima su bile i bivše reality cimerice Renata Nemeček i Ana Marković.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Inače, Kovačec je iz Big Brothera izbačena odlukom gledatelja krajem ožujka, nakon 50 dana showa. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Najviše mi je nedostajao dečko. Falili su mi i moj pas, prijateljice te izlasci - rekla je Ana. U realityju se najviše zbližila s Lidijom Marić Ribicom (45) i Lucijom Stojak (23). 

ŽIVOT NAKON REALITYJA BB Marin je za novu pjesmu ‘iskeširao’ čak 30.000 kuna

Nekoliko tjedana kasnije pohvalila se novim poslom. Naime, Zagrepčanka je počela raditi kao voditeljica studijskih igara za internacionalnu lutriju. U projekt su uključene i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić (34) i Jelena Katarina Kapa (25), koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma. 

VIDI OVO: Kardashianke opet uhvaćene kako photoshopiraju slike.

Foto: Instagram/Promo

VIDI OVO: 5 stvari koje muškarci ne primjećuju za vrijeme seksa.

Komentari (34)
  • Jedini spas pod ovih gologuzanki je da se sve žene pa i muškarci skinu do kraja i na taj način više golo neče biti in nego svakodnevica pa će se ove gologuzičarke u burke omatat u tapisone kučne samo da budu drukčije! Ja alternative ne vidim!

    6. 8. 2018,   12:07
  • Financira je tip od 50 godina, a frajer je dužan ko grčka, a uz nju mora glumiti pa će do kraja veze ostati dužan kao 3 grčke

    6. 8. 2018,   12:19
  • To ona plastičnjarka kad joj zebo rekao da izgleda kao da ima 37 godina

    6. 8. 2018,   12:14