Obavijesti

Show

Komentari 71

Ljubav Franke i Čarlija planula nakon ljetne romanse na Zrću

Ljubav Franke i Čarlija planula nakon ljetne romanse na Zrću
38

Nogometaš i pjevačica upoznali su se prije šest godina na Zrću, nakon čega su uspješno održavali vezu na daljinu. Danas će se vjenčati u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti...

VIDEO

Tog ljeta 2012. nogometaš Vedran Ćorluka (32) bio je na prekretnici karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora.

POGLEDAJ VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Tog ljeta 2012. i Franka Batelić (26) bila je na prekretnici života. Tad 21-godišnjakinja upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće. Baš kao i Čarli. I nekako su se našli u zajedničkom društvu. I zaljubili.

Grgo Jelavić/Pixsell

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati svoj privatni život - priznao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na Zrću. Ali novonastaloj ljubavi odmah je prijetio kraj... Tek što su se upoznali, Vedran je morao u Moskvu. Ljeto je bilo gotovo, a s njim i ova ljetna romansa, mislili su mnogi, ali...

Instagram

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Instagram

Na početku joj, naravno, nije bilo lako. U više intervjua prisjetila se pjevačica u usponu prvog susreta s ruskom prijestolnicom.

- Kad sam prvi put prošetala Moskvom, osjećala sam se kao Scarlett Johansson u filmu 'Izgubljeni u prijevodu'. Bilo je zbilja ogromno, betonski. Nisam znala jezik, a oni ne znaju engleski. Sve je na ćirilici, a ja sam ta generacija koja je taman preskočila učenje ćirilice, ali onda sam polako ušla u taj đir. Išla sam u školu ruskog. Sve se promijenilo kada sam upoznala drugo, novo lice Moskve, koja se polako, ali odlučno transformira u kozmopolitski grad, prijestolnicu kulture, umjetnosti, inovacija i uzdignutog se i ponosnog čela kreće bok uz bok s najvećim svjetskim metropolama poput New Yorka ili  Londona. Kada sam s prijateljicom (Ruskinjom) prvi put posjetila  muzej moderne umjetnosti Garaž u Gorkom parku zapitala sam se već tada, jesam li u Moskvi ili šećem Pompiduom u Parizu? Taj isti osjećaj u meni izaziva i Crveni Oktobar, nekadašnja tvornica čokolade koja je pretvorena u svojevrsnu umjetničku instituciju koja pršti entuzijazmom i mladošću. Mogla bih ondje provesti čitav dan. Moskva ne miruje. Naprotiv, njeno se naličje tek budi. Tajanstvena, opojna moskovska noć nudi ponešto za svaki ukus - rekla je pjevačica i dodala:

- Rusi su genijalan narod, obrazovan, načitan, objektivan, jedino starije generacije ne pričaju engleski i nepotrebna im je stavka u životu, tako da sam morala naučiti ruski. Svima bih savjetovala da posjete Moskvu i St. Peterburg. Moja najveća želja je ukrcati se na transsibirsku željeznicu i doživjeti to ludo iskustvo.

I već tada bilo je jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je svojoj djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljima išla na utakmice i zavoljela nogomet. Franka je Čarlija podržavala u Brazilu za vrijeme Svjetskog prvenstva, kao i u Francuskoj dvije godine kasnije za vrijeme Eura.

Instagram

Sve više je bila u Moskvi, a svaki Vedranov slobodni trenutak koristili su za zajednička putovanja po egzotičnim destinacijama. 

I Vedranu je sve bolje išlo u nogometnoj karijeri. Postao je kapetan moskovskog kluba, a uskoro i najplaćeniji igrač cijele lige. Imao je i neke ponude za povratak u 'lige petice', ali Čarli nije htio iz predivne Moskve. 

Instagram

- Kod Franke mi se sve svidjelo, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe - priznao je Ćorluka za Story u jednom intervjuu. 

Šest godina od početka veze, njihova ljubav i dalje 'cvate'. Franka je, prema vlastitim riječima, ostvarila snove nastupom na Euroviziji, a najveći navijač, iako zbog nogometnih obaveza nije mogao biti tamo, bio je baš Ćorluka, koji je za nju lobirao preko društvenih mreža.

- Kako sam već puno puta rekla, samo stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja, za mene je velika pobjeda! Poznato je da je prvo polufinale bilo toliko jako i drago mi je sto sam bila njegov dio. Mjeseci rada su iza nas i ponosna sam na sve koji su uz mene na tom putu. Zahvaljujem svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala - rekla je netom nakon nastupa Franka. 

A Čarli je koji tjedan kasnije postao i prvak Rusije i onda je pred njim bio jedan od najvećih izazova karijere - Svjetsko prvenstvo u Rusiji. To je možda bila i zadnja prilika za sad 32-godišnjeg stopera da napravi zapaženi uspjeh na velikom natjecanju, a tamo ga je bodrila djevojka Franka, koje je u Rusiji postala 'domaća'.

Za kraj, ne bi bilo pošteno ne spomenuti i trećeg člana ove veze - psa Oskara. Vedran ga toliko voli da je dao izraditi tetovažu, a pas cijelo vrijeme uživa u pozornosti koja mu se pruža. 

- Imam psa, ali javljaju mi se majčinski osjećaji. Obožavam djecu, no nemam plana i programa. Mislim da život ne treba po tom pitanju baš tako planirati - rekla je Franka prošle godine i tako dala naslutiti i prinovu u bliskoj budućnosti. 

Pjevačica u usponu je tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji strastveno navijala za svog dragog, a navijačkim rekvizitima je opremila i njihovog psa Oskara. Batelić je Vedranu poslala fotografiju plesa na kojoj ima njegove kratke hlače i prigodnu vaterpolo kapicu, a on ju je odmah objavio na svojem profilu uz emotikon srca te kratko napisao: 'izvedba'.

Ćorluka je nakon osvajanja srebra u Rusiji s Vatrenima dočekan na Trgu bana Jelačića i okupilo se preko 500.000 navijača. No to nije bilo sve, Vedran je dobio još dva dočeka, u svom zagrebačkom kvartu, Sloboštini i Frankinom rodnom mjestu Rapcu. 

Sugrađani pjevačice u usponu su prvo uzvikivali nogometaševo ime, a potom su mu skandirali 'rabački zet'. Ćorluka je bio oduševljen njihovim gostoprimstvom. 

- Bravo, ljudi. Svaka vam čast - zahvalio se. Nogometaš je odgovarao i na pitanje je li se 'zdrobio' te je odgovorio kako je bio na kavi. 

Franka i Vedran danas će se vjenčati u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, a slavlje će nastaviti u Vili Meneghetti u Istri. Ondje se u tajnosti vjenčala i Severina (46) sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem (30), a prije njih su na istome mjestu 2006. zavjete razmijenili Nina Badrić (46) i bivši suprug Bernard Krasnić (39).

Sad će istarske Bale upisati još jedno zvjezdano vjenčanje. Imanje se prostire na 120.000 četvornih metara, a vrijednost vile procjenjuje se na više od 28 milijuna kuna. Vila ima 25 smještajnih jedinica, tri bazena, wellness, maslinik i vinariju.

Restoran inače nudi jela tradicionalne istarske kuhinje na dvije vanjske terase i u unutarnjoj sali. Franka je svojedobno otkrila kako pazi na prehranu koliko god može iako, priznaje, obožava jesti.

- Mogu reći da strastveno volim hranu i teško odolijevam dobrom zalogaju - rekla je pjevačica, koja voli kuhati.

- Ne izbjegavam ništa, ali neke stvari jedem umjereno. Pazim da ne jedem prezačinjenu hranu, izbjegavam masno, a općenito volim laganiju mediteransku prehranu. No ne mogu odoljeti istarskom pršutu, fužima i omiljenom jelu – morskim plodovima.

Vedran također obožava istarske delicije pa je jučer objavio fotografiju pršuta koji su mu poklonili prijatelji iz Rapca nakon što je i u Frankinu gradu dočekan kao heroj. Nakon što će gosti nepce zasladiti istarskom kuhinjom, na pozornici će ih zabavljati Tony Cetinski (49).

- Moj je nastup trebao biti iznenađenje, ali kako je Hrvatska mala zemlja u kojoj se ništa ne može kriti, saznalo se da ću ja imati tu čast pjevati - rekao nam je Cetinski. Pjevač ističe kako će mu biti drago nastupati na vjenčanju pjevačice i srebrnog nogometnog reprezentativca.

VIDI OVO: 13 najljepših slika s vjenčanja Vedrana i Franke!

- Ne smijem vam otkrivati detalje, ali pjevat ću im neke od svojih pjesama - rekao nam je Tony i dodao kako mladencima želi puno sretnih trenutaka u braku.

Želim im sretan brak s puno ljubavi, a vjerujem da ću im dio te ljubavi uspjeti prenijeti svojim pjesmama - poručio je pjevač i dodao kako će nastojati zabaviti sve uzvanike, ali da mu je najbitnije da mladenci budu sretni te da ta svadba prođe lijepo i da se svi zajedno zabave. Franka je oduvijek željela biti kao i pjevač.


- S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonyja Cetinskog kad nas je predstavljao s ‘Nek’ ti bude ljubav sva’ te mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem - izjavila je mlada pjevačica ranije, a s njim se sprijateljila kad su 2010. skupa radili veliki glazbeni projekt 'Top Stars'.

U vili će gosti moći prespavati, a cijene noćenja inače se kreću od 1400 do gotovo 5000 kuna za jednu noć, no kako je poznato da Ćorluka voli feštati, vjerujemo kako će gosti prije završiti u bazenu nego u hotelskoj sobi. Nogometaš je provjerio jučer, dan prije vjenčanja kako se Franka osjeća. 

 

Bejbs are you ready ?😉❤️ @frankaofficial_ #hrvatska #croatia #meneghetti

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

- Dušo, jesi li spremna - pitao je dragu. 

VIDI OVO: Horoskopski znakovi s kojima ćete imati najbolju ljetnu avanturu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...