Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubav ide pod kožu: Justin je svojoj Hailey posvetio tetovažu

None Foto: Instagram 6

Koliko je brak Justina i Hailey ozbiljan, pokazuje i to što joj je posvetio jednostavnu i malenu tetovažu koja se nalazi iznad lijeve obrve

Kanadski pjevač Justin Bieber (24) veliki je obožavatelj tetovaža, a nedavno si je napravio i jednu na licu, piše Daily Mail.

Tetovaža se jedva vidi, ali je jedna od bitnijih za pjevača. Navodno ju je posvetio supruzi Hailey Baldwin (21). Istog dana se tetovirala i ona, a majstor za tetovaže Keith McCurdy tvrdi da se Justinova malena tetovaža nalazi iznad lijeve obrve, ali je Justin vješto skriva kosom.

IZNENAĐENJE ZA 'NOĆ VJEŠTICA' Justin Bieber 'srušio' internet: Drastično skratio čupavu kosu

- Nisu napravili uobičajene tetovaže kakve parovi najčešće dolaze raditi. Ne želim otkrivati detalje - rekao je majstor za tetovaže.

Foto: Instagram/orijent

Justin Bieber je nedavno na Instagramu postavio fotografiju svog oslikanog torza, a obožavatelji su zaključili da je tetovirao lice jer na torzu više nema mjesta.

- Da tetoviranje ne boli, svi bismo to radili. Dobro, možda baš ne svi. Proveo sam stotine sati na stolu za tetoviranje i ne bih ništa mijenjao. Apsolutno obožavam umjetnost i moje tijelo. Sve je to jako zabavno - napisao je Bieber na Instagramu.

EKSTREMNI MAKEOVER Odstranio si penis, bradavice i testise, a tijelo prekriva tintom

Povodom nove ljubavne tetovaže nije se oglasio. Tijelo je tetovažom prvi put ukrasio sa samo 16 godina, kad se na boku odvažio tetovirati pticu, a ubrzo nakon toga su si otac i on otišli na tijelo ispisati riječ 'Isus'.

Justin Bieber grabs lunch by himself | Autor: BAHE Foto: BAHE

Otac i sin na to su se odlučili poslije posjeta Izraelu. No Bieber tu nije stao. Na lijevoj nozi ima i lik Isusa, ruke sklopljene za molitvu, a na desnu ruku stavio je kanji - japanski simbol za glazbu.

U ČAST SVOJE SUPRUGE Justin Bieber je tetovirao lice: 'Baš volim svoje oslikano tijelo'

Justin i njegova izabranica manekenka Hailey vjenčali su se kod matičara u rujnu u New Yorku nakon četveromjesečnih zaruka.

Uskoro planiraju još jednu ceremoniju na koju će pozvati obitelj te brojne prijatelje i kolege. Strani mediji javljaju kako će spomenuto slavlje vjerojatno biti na imanju vrijednom 30 milijuna kuna u Kanadi koje je pjevač ljetos kupio.

Foto: Instagram/orijent

Kako javlja TMZ, popularni par se planirao vjenčati iduće godine, ali su se ipak predomislili. Prije vjenčanja su izvadili bračnu dozvolu, a Justin je bio presretan.

VIDI OVO! Justin i Hailey čine svijet ljubomornim: Ovo je 10 trenutaka kada su dokazali da su najslađi par ikad.

Komentari (18)
  • dođi malo vamo da ti ga zabiberim...

    4. 11. 2018,   11:45
  • Cek lik gura pse u kolicima?

    4. 11. 2018,   09:50
  • CIRKUS !

    4. 11. 2018,   08:42