Obavijesti

Show

Komentari 114

Ljubav ne pita: U sretnom su braku, a mogu biti očevi i kćeri

Ljubav ne pita: U sretnom su braku, a mogu biti očevi i kćeri
3

Iako su velike razlike u godinama slavnih parova na početku njihove veze predmet medijski napisa, same zvijezde to nikada nije niti najmanje smetalo te su pokazali kako su godine tek brojke

VIDEO

Vjerojatno najpoznatiji par s velikom razlikom u godinama su Michael Douglas (71) i Catherine Zeta-Jones (46). Glumica je nedavno progovorila o njihovom 15 godina dugom braku za kojeg su se 'krvnički', kaže, morali truditi. Par ima dvoje djece, Dlyana (14) i Carys (12). 

Reuters/Pixsell

Iako se tome ne pridaju puno važnosti, Johnny Depp (52) je čak 23 godine stariji od svoje supruge, manekenke i glumice Amber Heard (29). Zbog mlade Amber ostavio je Vanessu Paradis (43) s kojom je bio u vezi 16 godina i s kojom ima kći Lily-Rose (16) i sina Jacka (13). Bez obzira na razliku u godinama, Johnny i Amber, čini se, uživaju u vatrenom seksu, što je pokazala iscurena privatna snimka Amber na kojoj se samozadovoljava i poručuje mu da ga želi. 

DPA/Pixsell

 

Vječni akcijski junak Harrison Ford osvojio je 22 godine mlađu Calistu Flockhart, poznato po ulozi vrckave odjvetnice Ally McBeal iz istoimene serije. Par se upoznao na after partyju dodjele Zlatnih Globusa 2002 kada ga je Calista, velika Fordova obožavateljica, namjerna zalila vinom ne bi li mogla duže s njim razgovarati. Par je odmah kliknuo, no Ford je tada još, doduše samo na papiru, bio oženjen s Melissom Mathison. Calista i Harrison vjenčali su se 2010. godine. 

Reuters

Rod Stewart (71) i Penny Lancester (44) vezu su započeli 1999. Par se vjenčao u Italiji 2007., a njezini roditelji bili su svjedoci. Na ceremoniji u talijanskoj vili Durazzo prisustvovala je samo uža obitelj i najbliži prijatelji. Legendarni roker i bivša manekenka zajedno imaju dva sina, Alastaira (9) i Aidena (4). Rod iz prijašnjih veza i brakova ima još šestero djece, a već je postao i djed. Penny je, također, jako zadovoljna njihovim seksualnim životom te je izjavila da je Rod 'uvijek iscrpi do kraja'. 
 

PA/Pixsell

Jason Statham (48) zaprosio je manekenku i glumicu Rosie Huntington-Whiteley (28) nakon pet godina veze. Iako se pričalo da Rosie 'odustaje' od Jasona jer je dugo nije htio zaprostiti, par se sada doima sretnijima no ikad. Niti kada su u javnosti, Jason ne može skinuti ruke sa Rosie koja, pak, muku muči s njegovom slavom. - Svi mu prilaze i luduju za njim jer je poput frajera s kojim ste odrasli, nekad poželim da ga imam barem pet minuta samo za sebe - kazala je manekenka. 

Reuters/Pixsell

David Hasselhoff (63) smatra da je njegova veza s Hayley Roberts (33) poput romantičnog filma. O njihovoj četiri godine dugoj romansi čak je i snimio dokumentarac za BBC. Upoznali su se tijekom njegovog boravka u Cardiffu. Hayley, koja je tada radila kao prodavačica, prišla mu je i zatražila da pozira za fotografiju s njom. On je na to pristao, no pod uvjetom da dobije njen broj telefona. 'The Hoff' je rekao da mu je bilo neugodno upoznati njene roditelje i to u prisustvu kamera za dokumentarac. 

PA/Pixsell

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao