Obavijesti

Show

Komentari 92

Ljubav pukla zbog nosa: Cigi i brazilski Ken više nisu frendovi

Ljubav pukla zbog nosa: Cigi i brazilski Ken više nisu frendovi
1

RASPAD SISTEMA Ciganović i brazilski Ken zajedno su trebali sudjelovati u američkom showu ‘Kuća lutaka’, no naš modni stilist više nije siguran u to

VIDEO

Neven Ciganović (45) prigovorio je brazilskom Kenu, stjuardu Rodrigu Alvesu (34), da je previše ispeglao nos. Ovaj se uvrijedio i posvađali su se pa sad više ne razgovaraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:47

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:18

- Ne da mi se davati izjave o njemu i s njim se prepucavati u javnosti. Ne razgovaramo više niti me on zanima - kaže nam Ciganović.

Naš modni stilist i društveni kroničar, koji je u međuvremenu obolio od prijapizma, stalne i bolne erekcije nevezane za seksualnu želju, nakon operacije nosa u Iranu više nije siguran hoće li sudjelovati u američkom showu “Kuća lutaka”, u kojemu su trebali biti obojica. U realityju su pola stanara kuće ovisnici o plastičnoj kirurgiji, a pola ih zazire od estetskih zahvata.

- Razmislit ću hoću li više sudjelovati u tom showu jer sad su skupili previše freakova. Prvotna postava se izmijenila i neki kandidati već su odustali od sudjelovanja - kaže nam Cigi, koji je prije nekoliko mjeseci snimio kadrove za taj reality u Australiji. 

Ciganović ističe da je ostao u super odnosima s drugim Kenom, Justinom Jedlicom (36), s kojim se prošlo ljeto našao na kavi u Splitu. Ciganović i Alves upoznali su se prije godinu dana preko producentice showa, nakon čega su se počeli pratiti na društvenim mrežama. Ciganović je prije nekoliko mjeseci govorio kako u “Kući lutaka” neće raditi komplicirane estetske zahvate, osim peglanja bora botoksom ili hijaluronskom kiselinom, jer mora, kako je rekao, “osvjetlati hrvatski obraz”.

- U kući ću biti sitna riba u odnosu na ostale - uvjeren je bio Ciganović.

Ostali kandidati, poput Alvesa, potrošili su milijune kuna na estetske zahvate. Alves je presađivao kosu, dvaput podizao kapke, bio na face liftingu, u grudi ugrađivao silikone kako bi imao definiranija prsa, podizao guzu kako bi bila “brazilska”, bio na liposukciji nogu te šest puta smanjivao nos. Bio je na više od 50 zahvata. Cigi, tvrdi, dosad ih je imao “tek” sedam. 

Ciganović je posljednjih tjedana u Beogradu gdje je neko vrijeme proveo u bolnici nakon što je dobio stalnu erekciju nakon opće anestezije zbog operacije nosa u Iranu. Žalio se da je u bolovima, no ni u jednom trenutku nije strahovao za život jer u potpunosti vjeruje svojim doktorima.

- Penis mi je i dalje krut. Pokušavam oboriti Guinnessov rekord jer mi je, mislim, sad već 37 dana dignut. S obzirom na to da mi je penis postao slavan i u svim je svjetskim medijima, mislim da ću ga nazvati Hardy - našalio se na svoj račun Ciganović, koji i dalje razmišlja pozitivno.

Ken se odbija više operirati

Alvesa su nedavno zaustavili na aerodromu u Dubaiju jer je bio neprepoznatljiv na fotografiji na putovnici. Nakon toga je izjavio da nakon što je potrošio više od tri milijuna na plastiku više neće pod nož.

'U showu sam se mislio pomlađivati jer moram osvjetlati hrvatski obraz'

Cigi o sudjelovanju u američkom realityju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'