Obavijesti

Show

Komentari 9

Ljubavne sapunice: Zaiskrilo je u showu, a završilo vrijeđanjem

Ljubavne sapunice: Zaiskrilo je u showu, a završilo vrijeđanjem
6

Tijekom veze Marijana i Nemeš često su se mirili i prekidali, a njezin prvi suprug Čvrljak nije htio uzeti ni lipe od njezinih osvojenih 786.000 kuna u finalu reality showa...

VIDEO

Bivši mister Dino Bubičić (37) i bivša misica Ivana Paris (35) bili su zvijezde prvog hrvatskog reality vjenčanja. Nakon sudjelovanja u Farmi, zaljubili su se i vjenčali u Puli 2010., a danas se navodno razvode, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ivana i Dino upoznali su se u realityju, zaljubili se te postali ponosni roditelji dva sina Leonida i Noela.

Pukla ljubav: Ivana Paris i Dino Bubičić su se odlučili razvesti?
Pukla ljubav: Ivana Paris i Dino Bubičić su se odlučili razvesti?

Dino je, prije nego je 2008. postao Mister Hrvatske, četiri mjeseca bio u zatvoru zbog problema s narkoticima. O životu iza rešetaka progovorio je u knjizi 'Od dilera do mistera' u kojoj je ispričao i sve o svojoj vezi s voditeljicom Vlatkom Pokos. Ivana i danas prihvati nositi pokoju reviju. Na 11. Riječkim stepenicama samo su je rijetki prepoznali jer je promijenila boju kose.

Osim njih, javnost je pratila ljubavne živote još nekih reality parova koji su romansu započeli na malim ekranima. Najpoznatiji par koji se u showu svađao i mirio su Marijana i Nemeš. 

Saša Miljević/Pixsell

Marijana Čvrljak (33) i Nikola Nemešević Nemeš (28) upoznali su se u Big Brotheru. 

S glazbenikom, rodom iz srpskog Požarevca, Kninjanka je započela 2011. u Big Brother kući na beogradskom Košutnjaku. Zbog njega je raskinula kraći brak s pomorcem Čvrljkom, kojega je upoznala preko interneta.

Pokretanje videa...

02:15

Tijekom veze često su se mirili i prekidali, a njezin prvi suprug Čvrljak nije htio uzeti ni lipe od njezinih osvojenih 786.000 kuna u finalu reality showa.

- Marijana i Nemeš bili su u braku osam mjeseci. Razvela se jer je shvatila da više nema ljubavi među njima - rekao je izvor blizak Kninjanki nakon što je brak Marijane i Nemeša doživio krah.

Nemeš je lani rekao kako mu na ljubavnom planu nikad nije dosadno te kako uživa u životu, no prije svega posvetio se karijeri. 

Pobjednik Big Brothera 2016. Romano Obilinović (38) upoznao je Marinu Raguž (29) u showu. Njihova ljubavna sapunica trajala je od završetka showa, nekoliko puta su prekidali i mirili se, a ljubav su odlučiti ovjekovječiti i jednakim tetovažama.

U realityju Marina i Romano su bili nerazdvojni, pa je manekenka ostavila dugogodišnjeg zaručnika Sašu Muheka te otišla u Split bivšem nogometašu. Nakon turbulentnih svađa jedan drugog su optuživali i vrijeđali, a zatim se mirili pa opet prekinuli.

Dramatična balkanska ljubav: Nemeš ne želi čuti za Marijanu
Dramatična balkanska ljubav: Nemeš ne želi čuti za Marijanu

Na svojim profilima na društvenim mrežama Marina se predstavlja kao manekenka te se često hvali putovanjima. Vezu s bivšim nogometašem očito pokušava zaboraviti jer je s društvenih mreža uklonila sve zajedničke fotografije. A ne tako davno par je razmišljao o braku...

Romano Oblinovic i Marina

U showu su se zaljubili, pred kamerama su pale i prve zaruke, a danas se svađaju na sudu. Bajka Barbare i Tomislava pretvorila se u agoniju... Ljubav Barbare Peterčić (26) i Tomislava Crnčevića (31) rodila se na 'Farmi', a par se u showu i zaručio. Fatalni ljubavnici upoznali su ispred kamera, a razvoj njihove romanse pratila je cijela Hrvatska. Barbara je navodno s Tomislavom prevarila dugogodišnjeg dečka Matiju Jankovića. 

I dok se u showu 'zakuhavala' Barbarina i Tomislavova ljubavna priča, u vanjskom svijetu odvijala se prava drama. Obitelj Barbarina dečka optuživala ju je za prevaru, a međusobnim prepucavanjima nije se naslućivao kraj.Stvar je kulminirala na društvenim mrežama.

Zaruke je par ponovio i u 'vanjskom' svijetu, a Tomislav se ubrzo uselio na kat Barbarine obiteljske kuće u Velikoj Gorici. Nekoliko mjeseci kasnije došlo je do dramatičnog obrata u njihovoj ljubavnoj priči. Barbara je raskinula zaruke i optužila Tomislava da ju je zlostavljao

farma

Još jedan par iz Big Brothera koji je zaintrigirao javnost su Rina Dehni (34) i Ivan Mitrović Mrkvica (32). Njih dvoje nesputano su se prepustili strastima pred kamerama. Rina je proglašena najvećom zvijezdom te sezone, a svoju popularnost iskoristila je i objeručke prihvatila poziv da se skine za Playboy.

Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'
Big Brother zvijezda ima novi imidž: 'Svi me traže autogram'

Rina se istaknula i svađanjem s ostalim natjecateljima. Sudjelovanje u showu u lijepom sjećanju ostalo je Mrkvici koji je svojedobno rekao da mu ni u jednom trenutku nije bilo žao prijave i odlaska u Bangkok. 

Rina se nerijetko pojavljivala u javnost te je još jednom ušla u 'Big Brother' kuću, a Mitrović je u međuvremenu drastično promijenio izgled - pustio kosu i bradu te postao trener atletike i kondicijske pripreme. Mrkvica je danas sretno oženjen te je postao otac krajem prosinca 2018.

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča svakako je ona između Josipa Ćiritovića Jovice (34) i Nikoline Cvek (26). Nikolina je u showu osvojila Jovičino srce, a farmer ju je zaprosio dok su muzli koze. No nakon završetka showa par je raskinuo zaruke, a kako Nikolina kaže, to se dogodilo zbog prevelike razlike u godinama.

I dok je Jovica govorio kako par i dalje planira vjenčanje, Nikolina se posvetila pjevanju i u međuvremenu pronašla novog dečka.

- Ne znam što glumi. Malo hoće biti slobodna pa hoće sa mnom avanturu... Nek’ se više odluči - zaključio je Jovica.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...