Obavijesti

Show

Komentari 22

'Ljubavni BB trokut': Luka Rok napravio lazanje Anezi i Bogi

'Ljubavni BB trokut': Luka Rok napravio lazanje Anezi i Bogi
7

Nije sve u seksu nego je i u iskrenoj ljubavi, kaže Anezi koju sve više privlači Bogo. Zajedno s Lukom Rokom sastali su se kod Dude i proveli večer 'bez kamera'

VIDEO

Bivši stanari ovogodišnjeg 'Big Brothera' okupili su se u srijedu kod Dubravke Ujević Veron (47) i njezinog supruga Darijana Škrbića (34) u Zagrebu. Luka Rok Medunović (22) napravio im je lazanje, a gledali su i utakmicu Dinamo - Hajduk. Na ručku su im se pridružili Alena Nezirević Anezi (32) i Nikola Sedlar Bogo (23). 

- S obzirom da me produkcija izbacila iz Big Brother kuće i nisam stanarima stigao napraviti obećane lazanje, čuo sam se s Dudom i predložio da se okupimo kod nje kako bi im napravio ručak - rekao je Luka. Organizirao je okupljanje, a Anezi i Bogo odmah su prihvatili poziv. 

- Bilo je odlično, meni osobno nikad opuštenija atmosfera kada je u pitanju Big Brother društvo. Tijekom boravka u reality showu svi smo si kao bili dobri, a zapravo u puno situacija nam se energije nisu podudarale - rekao nam je Medunović.

Dodaje da je pravi primjer to što se nakon showa 'iskristalizirala' situacija te da se sada jasno vidi tko je bio glumac u kući, a tko je vani ono što je bio u Big Brotheru.

Pokretanje videa...

00:14

 Podsjetimo, nakon što je Anezi imala prisan odnos s Lukom, on je ubrzo morao napustiti kuću, a ona je 'pala' u zagrljaj Bogi.

- Luka i ja u kući nismo bili zajedno ni 12 sati jer je morao napustiti show, pa mi je drago što smo se sada bolje upoznali. Mislim da je on kvalitetna osoba, iako mi Anezi nije pričala o njemu - rekao je Bogo. Dodaje kako stvari inače ne gleda na klasičan 'crni i bijeli način'.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

- Razumijem odnos Luke i Anezi, a pritom njegujem jako ugodan odnos s Alenom. Drago mi je da sam bio na toj večeri - dodao je Bogo. Kaže kako bi je ponovio opet ako im se pruži prilika. 

- Luka ide u Novalju, Bogo u Split, a ja u Istru, pa je ovo bio odličan povod da se nađemo jer se nećemo vidjeti cijelo ljeto - rekla nam je Anezi. Tvrdi da je u jako dobrim odnosima s Lukom, no da taj odnos nikad nije bio prožet očekivanjima.

- To je bila simpatija koja se nažalost rasula u uslijed sukoba u Big Brother kući jer na drugačiji način gledamo na ljubav. S jedne strane on cijeni Bogu, a s druge strane Bogo nema ništa protiv toga da ga upozna još bolje - tvrdi Anezi koja 'gradi' glazbenu karijeru.  

Anezi priznaje kako su joj Bogo i Luka jedni od najdražih stanara, a nakon toga slijede Duda i Ribica. Zato nisu imali potrebu, kako kaže, zvati druge bivše ukućane na večeru. Ističe kako između njih četvero postoje iskrene emocije jer, kako kaže, ljubav je kad si sretan jer onaj kojeg voliš je sretan. 

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'
Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'

- Uvijek će se pitat neki tko tu koga je** , ali nije sve u seksu nego je i u ljubavi, iskrenoj koja ima razno razne oblike - priznala je Anezi koju još uvijek Bogo privlači i oduševljava. Ipak, žao joj je što se neće vidjeti zbog poslovnih obaveza tijekom ljeta, ali jedva čeka da ga vidi na jesen. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo