Obavijesti

Show

Komentari 6

Ljubavni trokuti: DiCaprio je 'mutio' s Naomi i Rihannom

Ljubavni trokuti: DiCaprio je 'mutio' s Naomi i Rihannom
8

Glumac Owen Wilson i jedan od najboljih biciklista, Lance Armstrong bili su dugogodišnji prijatelji. Lance je Owenu 2003. preoteo tadašnju curu, pjevačicu Sheryl Crow, s kojom se trebao i vjenčati

VIDEO

Leonardo DiCaprio, Rihanna i Naomi Campbell

Holivudski ljubitelj dugonogih ljepotica Leonardo DiCaprio (43), osvojio je srca mnogih žena. Nekadašnje prijateljice, pjevačica Rihanna (29) i 'crna pantera' Naomi Campbell (47) spadaju u tu skupinu. Manekenka Naomi i oskarovac dugogodišnji su prijatelji, a nije tajna da su prije skoro dva desetljeća bili par.

Za razliku od Naomi, Rihanna i Leonardo su više u javnosti razmjenjivali nježnosti, ali vezu nikada nisu potvrdili. Jedan od razloga tome navodno je i činjenica da se Leovoj majci Rihanna nije previše svidjela. 

Manekenka i pjevačica navodno su se posvadile i zbog saudijskog milijardera Hassana Jameela, koji je bio s Naomi, a sada uživa s Rihannom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nick Jonas, Miley Cyrus i Selena Gomez 

Nick Jonas (25), najmlađi od braće Jonas koji su se proslavili u pop bendu Jonas Brothers izlazio je s Miley Cyrus (25) i Selenom Gomez (25). Prva ljubav Miley Cyrus bio je Nick, a upoznali su se na snimanju Walt Disney filmova. Bilo je to 2006., a šuškalo se da je vezu okončala Miley jer je Nick imao prevelika očekivanja. U tinejdžerskim danima, njegovo srce osvojila je i Selena, ali veza nije potrajala jer su bili premladi. 

 Gigi Hadid, Zayna Malika i Joe Jonas

Joe Jonas (28) nakon prekida s manekenkom Gigi Hadid (22) nije bio sretan brzinom kojom je ušla u novu vezu.  Ako je suditi po brojnim medijskim natpisima, Gigi je vrlo brzo preboljela bivšeg. Već nakon mjesec dana od prekida s Joeom, ljepotica je pronašla utjehu u zagrljaju drugog, i to ni više ni manje, nego njegovog dvojnika Zayna Malika (25). Pjevač i manekenka su početkom 2016. potvrdili vezu.

Sheryl Crow, Owen Wilson i Lance Armstrong

Glumac Owen Wilson (49) i jedan od najboljih biciklista svih vremena, Lance Armstrong (46) bili su dugogodišnji prijatelji. Lance je Owenu 2003. preoteo tadašnju curu, pjevačicu Sheryl Crow (55), s kojom se trebao i vjenčati. Sheryl je s Wilsonom bila u vezi 90-ih, dok je s Armstrongom bila čak i zaručena no odlučili su prekinuti nakon tri godine veze. 

John Mayer, Katy Perry i Taylor Swift 

Za trzavice između pjevačica Taylor Swift (28) i Katy Perry (33) navodno je kriv John Mayer (40). Taylor je s glazbenikom kratko bila u vezi od kraja 2009. do početka 2010. godine. Katy i John u turbulentnoj su vezi bili od 2012. godine.
Dok je Katy bila u vezi s Mayerom, njegova bivša djevojka Jennifer Aniston (48) savjetovala joj je da ga se kloni. Upozorila ju je da je veliki ženskaroš koji će je povrijediti zbog čega bi trebala biti oprezna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije