Obavijesti

Show

Komentari 14

Ljubavnica ima dokaze: Lamar je prevario Khloe Kardashian?

Ljubavnica ima dokaze: Lamar je prevario Khloe Kardashian?
4

Košarkaš je u srijedu nasrnuo na paparazza i razbio mu opremu nakon što ga je pitao je li istina da se Khloe i on rastaju. Jennifer Richardson tvrdi da su imali aferu

VIDEO

Brak košarkaša Lamara Odoma (33) i Khloe Kardashian (29) pred raspadom je zbog njegove nevjere, pišu strani mediji. Tome je kumovala njegova afera s Jennifer Richardson (29), brinetom koju je upoznao u striptiz klubu Stadium Club u Washingtonu, piše časopis Star. Izvori bliski paru otkrili su da se sestra starlete Kim Kardashian (32) i NBA košarkaš zbog toga već duže vrijeme bore s bračnim problemima.

- Khloe ga je izbacila iz spavaće sobe prije nekoliko mjeseci zbog čega je spavao u jednoj od gostinjskih soba u njihovoj vili. Sumnjala je da ju je prevario s nekoliko žena - otkrio je izvor.

Prema tvrdnjama Jenniferina prijatelja, Lamar je večerao s njom nakon što su se upoznali, a potom ju je odveo u svoju hotelsku sobu gdje ju je počeo hvatati za stražnjicu i ljubiti po vratu.

- Rekla je da se nevjerojatno ljubi. Iako tada nisu imali seksualni odnos, učinili su sve ostalo. Bilo je nevjerojatno intimno - otkrio je izvor i dodao da joj je košarkaš za to dao tri tisuće dolara. 

'Nakon seksa utroje, nastavili su održavati seksualne odnose'

Nakon što je 11 mjeseci kasnije naletio na nju u Sjevernoj Karolini, njihov odnos se rasplamsao. S njom i još jednom ženom potom je, 24. prosinca, imao seks utroje. Lamar i Jennifer potom su nastavili održavati seksualne odnose. Upravo u to vrijeme Khloe ga je izbacila iz spavaće sobe jer je sumnjala da je vara i zatražila od njega da se iseli iz vile.

- Iako im je brak u rasulu, Lamar još spava u kući. On ne želi da se njihov brak završi - otkrio je izvor.

Richardson posjeduje dokaze koji potkrepljuju njezinu aferu s Odomom što će se saznati u petak kada će se u prodaji naći tiskano izdanje časopisa Star.

Lamar napao paparazza nakon što ga je pitao je li istina da se razvodi od Khloe

Košarkaš je u srijedu napao paparazza i razbio mu opremu nakon što ga je pitao je li istina da se razvodi od Khloe. Ogorčena Khloe stala je u njegovu obranu na Twitteru.

- Ne mogu vjerovati da se paparazzo ušuljao na naš posjed i to isti onaj koji je gotovo pregazio mog brata. Je... se paparazzi! Vi ste je... gubitnici - napisala je na Twitteru Khloe.

Par se vjenčao 27. rujna 2009. godine, a Khloe je prošle godine progovorila o bezuspješnim pokušajima da dobiju bebu. 

- Treba vremena pretpostavljam. Ne znam u čemu je problem - rekla je i dodala da je živicira kada je ljudi pitaju zašto još nije zatrudnjela i je li posjetila liječnika kako bi saznala u čemu se krije problem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja