Obavijesti

Show

Komentari 1

Ljubavnim hitom do pobjede: 'Ja sam hrvatska rap zvijezda'

Ljubavnim hitom do pobjede: 'Ja sam hrvatska rap zvijezda'
12

Mladi Zagrepčanin Luka Prgić može se pohvaliti titulom nove hrvatske rap zvijezde. U ovu vrstu glazbe zaljubio se još kao osmogodišnjak, a danas mu je kaže, velika želja snimiti duet s Marinom Ivanovićem Stokom

VIDEO

U nedjelju navečer u zagrebačkom klubu Opera proglašen je pobjednik prvog hrvatskog hip-hop talent showa 'Rap Camp'. Njegovo ime je Luka Prgić Prga (19). 

- Ne mogu ovo opisati. Tek ću danas biti svjestan što se dogodilo - rekao je Prga koji se nadao pobjedi, ali ju nije očekivao. Ovaj Zagrepčanin bio je u teamu popularnog zagrebačkog repera Marina Ivanovića Stoke (38), a pobjedu je izborio pjesmom 'Prava ljubav' koju je posvetio djevojci Steli. Ni ona sama nije mogla očekivati da će svoju prvu pjesmu Luka posvetiti upravo njoj.

- Bila sam ugodno iznenađena. Drago mi je što sam upravo ja Luki inspiracija - izjavila je djevojka Stela koja je stajala u prvim redovima samo da mu pruži podršku. Na titulu prve hrvatske rep zvijezde posebno je ponosan i njegov mentor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znao sam da će Luka pobijediti bez obzira na to što se nalazio u mojem teamu. Mislim da se najviše trudio i da se najbolje uklopio u cijeli koncept - izjavio je Stoka. 

Luka pjesme piše još od osnovne škole, točnije kad je imao osam godina. 

- Nakon nekog vremena sam počeo slušati rap i vrlo brzo shvatio da je ta vrsta glazbe ona koja meni odgovara i da je to ono čime se želim baviti - priča nam Prga koji je prvi javni nastup imao 2013. godine. Prošle godine otvorio je svoj YouTube kanal na kojem ima četiri pjesme, a suradnja s JoomBoosom i ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna svakako će mu u tome pomoći. Osim toga, Luka je pobjedom u 'Rap Campu' osvojio i pravo na tri autorske pjesme. 

- Nisam još razmišljao o njima, ali vjerujem kako će biti odlične pjesme - komentirao je 19-godišnjak koji bi volio u bliskoj budućnosti snimiti duet sa Stokom. 

- Njega slušam i pratim već dugo, bio sam na njegovom koncertu i repao jednu svoju pjesmu s njim na bini i to mi je iskustvo ostalo u jako lijepom sjećanju - zaključio je Prga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...