Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubi Jennifer Garner: GaGa je paravan za drugu vezu Coopera

None Foto: 6

Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na ‘tajni spoj’, a njihova veza cvjeta iz dana u dan , izjavio je neimenovani izvor za portal Celebrity Hush

'Ljubavni trokut' - Bradley Cooper (44). Irina Shayk (33) i Lady GaGa (33) ne prestaju biti glavna tema Hollywooda. I dok jedni nagađaju kako su se glumac i pjevačica 'spetljali' tijekom snimanja filma 'A star is born', ostali vjeruju kako je ona bila paravan za Bradleyjevu drugu romansu. Jedan od najzgodnijih glumaca Hollywooda navodno je bacio oko na Jennifer Garner (47), bivšu suprugu  glumca Bena Afflecka (46).

Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell - USA | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

 Portal Celebrity Hush piše kako je Garner viđena kako izlazi iz Bradleyjeve kuće u Los Angelesu. 

- Ranije ovog mjeseca Jennifer je viđena kako dolazi Bradleyju na ‘tajni spoj’, a njihova veza cvjeta iz dana u dan - izjavio je neimenovani izvor te dodao kako je moguće da par uskoro dobije i zajedničko dijete. Jennifer i Bradley upoznali su se na snimanju serije 'Alias' još 2001. godine te su postali dobri prijatelji. 

91st Academy Awards -  Oscars - Hollywood | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

GaGa je nedavno odbila ulogu u Bradleyjevom biografskom filmu o skladatelju Leonardu Bernsteinu. 

- Lady Gaga neće imati ulogu u novom filmu - rekao je izvor blizak zvjezdanom dvojcu. Iako je njihova priča uveliko pomogla i osigurala gledanost u kinima, pjevačica je navodno odbila glumca zbog tračeva i prevelike prašine koja se digla oko njihovih uloga. Jedan od razloga je i razlaza Bradleyja i ruske manekenke Irine. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo se, otkako su Bradley i Lady GaGa snimili film 'Zvijezda je rođena', počelo se šuškati da glumac vara Irinu s pjevačicom. Ta šuškanja postala su još glasnija nakon što je Lady GaGa prekinula zaruke s Cristianom Carinom (50), a potom i Bradley s atraktivnom Ruskinjom. 

 

Komentari (2)
  • Ko god da nju ljubi,svaka čast👏to je žena!!Nesrećni onaj Aflek,sa toliko dobrih ženskih bio,a tako se upropastio...prokleta slava i borba sa istom..

    14. 8. 2019,   22:28
  • postalo kao u dinastiji

    14. 8. 2019,   21:22