Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubomorna Portia uhodi Ellen DeGeneres na radnom mjestu

None Foto: Pixsell 3

BAR NIJE SAMA KOD KUĆE De Rossi je počela prije nekoliko tjedana redovito dolaziti u studio u kojem Ellen snima svoj show i kontrolirati što joj supruga radi

Brak glumice i voditeljice od početka je turbulentan. Navodno su obje jedna drugu varale s mlađim ženama, ali Portia de Rossi (41), izgleda, tome je odlučila stati na kraj. Izvor tvrdi da je prije nekoliko tjedana počela uhoditi svoju suprugu Ellen DeGeneres (56) na njenom radnom mjestu, piše Radar Online.

- To je pomalo jezivo. Prije nikad nije dolazila u studio - rekao je izvor i dodao da Ellen to i ne smeta previše jer kaže da se bar ne mora brinuti zbog toga što je Portia sama kod kuće. 

Portia i Ellen tvrde da je s njihovom vezom i brakom sve u redu, ali ljudi koji su im bliski tvrde da lažu. 

Osim što uhodi DeGeneres, Portia se napila i snimila njihovu svađu pa je ucijenila Ellen da će je objaviti, tvrde izvori.

Komentari (23)
  • Joj ovo su takve gluposti. pogledam ellen tu i tamo i u njenoj emisiji nekad obje znaju listat časopise koji ove gluposti pišu i ismijavaju to. Pa se sprdaju da su trudne obje i da idu u rehab...ali uvijek će biti ovca koje će vjerovati svemu što se piše. A ne kužite da i ovi tabloidi moraju od nečeg živjet...od istine sigurno nebi preživili...

    2. 11. 2014,   10:33
  • Koliko vidim ni ti brakovi nisu savršeni.

    1. 11. 2014,   21:47
  • ludih li ljudi.....

    1. 11. 2014,   21:53