Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljutiti fanovi: 'Organizacija je nula, a one su falšale pjesme'

None Foto: Instagram 6

Povratnička turneja grupe Spice Girls razočarala je fanove. Žale se na katastrofalnu organizaciju. Redovi za WC su predugi, karte skupe, a kontrole na ulazu mizerne. Uz to, ozvučenje koncerta je kažu, bilo grozno

Emma (43), Geri (46), Mel B (44) i Mel C (45), poznatije kao Spice Girls, krajem svibnja krenule su na povratničku turneju. U ponedjeljak su nastupale u Coventryju u Engleskoj.

Iako su brojne fanove oduševile scenskim nastupom, mnoge je ipak razočarala, kako su rekli, katastrofalna organizacija.

- Spajsice su bile apsolutno nevjerojatne. Potpuno su me vratile u djetinjstvo. Ipak, organizacija koncerta bila je daleko najgora ikad - napisao je jedan fan na društvenim mrežama nakon nastupa.

Foto: Instagram Mnogi su se složili s njim. Zasmetalo im je što je red za ulaz na koncert bio predug pa se čekalo i po nekoliko sati. Zbog toga su neki fanovi propustili nastup pjevačice Jess Glynne koja je pjevala prije Spice Girls. Njihovoj frustraciji tu nije bio kraj. Na ulazu u Richot arenu, unatoč velikom broju posjetitelja, nije bilo kvalitetnih kontrola.

- Nitko nam nije pregledao torbe ni provjerio karte - pisali su fanovi na društvenim mrežama.

Žalili su se i na enormno duge redove za WC, kao i na činjenicu da su nakon koncerta morali oko dva sata čekati raspoloživi taksi.

U sklopu povratničke turneje Spajsice će odraditi 13 koncerata. Djevojke ne nastupaju u punom sastavu, fali im Victoria Beckham, takozvana Posh Spice. Već nakon prvog povratničkog nastupa fanovi su se žalili na brojne probleme sa zvukom koji su im pokvarili cjelokupni dojam. Dio publike navodno nije imao živaca ni dočekati kraj koncerta. Uz to, Mel B ih je šokirala prostačenjem i twerkanjem na pozornici. Od nekadašnjih vladarica scene danas je ostalo samo sjećanje na neka prošla, uspješnija vremena.

Komentari (11)
  • bolje da su ostale u očima obožavatelja di njihove mladosti ...ovako će uništiti i ono malo reputacije što im je ostalo.

    4. 6. 2019,   21:11
  • Devedesete se nažalost više nikada neće vratiti :(

    4. 6. 2019,   23:02
  • Koga briga za organizaciju,vazno da zgrcu pare

    4. 6. 2019,   20:49