Obavijesti

Show

Komentari 18

Lokas se zaljubio u Natašu Janjić i ostavio suprugu?

Lokas se zaljubio u Natašu Janjić i ostavio suprugu?
3

Bivši voditelj kviza “Upitnik” navodno se rastaje i s glumicom je unajmio stan. Odselio se od supruge i djece. Nataša demantira da su u ljubavnoj vezi

VIDEO

Joško Lokas (37) prije 13 godina na OTV-u upoznao je novinarku Ivanu Silu (31). Vjenčali su se 2001. i iste godine dobili kćer Nou. Roditelji su i sina Tome (2,5). Nakon showa “Večeras s Joškom Lokasom”, nekadašnji voditelj “Upitnika” postao je producent. Ivanin brat Miodrag Sila i Nebojša Taraba otvorili su producentsku kuću Drugi plan, gdje je Joško počeo raditi kao producent.
Otkako su počeli producirati “Mamuticu”, Lokas je navodno sve manje vremena imao za obitelj. Tada se, kako piše Story, zbližio s glavnom glumicom “Mamutice” Natašom Janjić (27), s kojom je u ljubavnoj vezi  od jeseni. Zbog mlade glumice Joško se navodno odselio od supruge i djece. Kako je u to vrijeme i Nataša prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu s Antonijom Nuićem, ona i Joško počeli su živjeti zajedno u podstanarskom stanu, navodi taj ženski tjednik. Doznavši da mu supruga čeka treće dijete, Joško se ipak vratio Ivani. Nataša je na svom Facebook profilu nedavno napisala da “nekoga voli, ali da je prekomplicirano”. Natašu i Joška vidjeli su na ručku u zagrebačkom restoranu.
- Da, bili smo na ručku, ali nismo ništa radili. Mi smo poslovni suradnici i normalno je da se družimo. Grozno mi je da me se povezuje s osobom koja je trenutačno u fazi razvoda - rekla je Nataša za Story.

FRAJERICA NATAŠA OSTAVILA JE DEČKA ANTONIJA NUIĆA
Nataša Janjić i redatelj Antonio Nuić (31) u ljubavnoj su vezi bili četiri godine. Ona ga je ostavila ove jeseni. Na kredit su zajedno kupili stan, u kojem je on ostao živjeti.
- Zato što sam frajerica. Otišla sam - rekla je Nataša. Sada je podstanarka. Smišlja kako da se izvuče iz kredita i kupi svoj stan.
- Kako da to kažem suptilno? Vjetar se ne može vezati - objasnila je Nataša prekid.

ODMAH JE ZNAO DA JE ONA PRAVA
Joško Lokas o Ivani je rekao: “Potrudio sam se da je šarmiram, 'slomim’ i osvojim. Nije se dugo opirala”...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...