Obavijesti

Show

Komentari 3

Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...

Lokas: Uloga Bonda je za prave junake, ja sam dečko sa sela...
6

Uloga James Bonda pripada pravim junacima, ja sam samo dečko sa sela. Više sam Robin Hood nego tajni agent, našalio se televizijski voditelj Joško Lokas koji je na FairYtale sajma luksuza došao pogledati vozila

VIDEO

Da je James Bond biti lako, James Bond bio bi baš svatko. Doista, tko se ne bi barem na jedan dan pronašao u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, vozio skupocjene automobile, jahte i motore te imao plejadu ljepotica na dlanu? No, pronašli smo jednog kojem to i ne zvuči tako primamljivo. 

- Uloga James Bonda pripada pravim junacima, ja sam samo dečko sa sela. Više sam Robin Hood nego tajni agent - našalio se televizijski voditelj Joško Lokas (47) koji je na FairYtale sajam luksuza došao pogledati vozila i brodove s kojim se agent Bond često voli voziti. Iako kaže da taj život i ne bi baš živio, James Bond djevojke potpuno su druga priča.  

- Bond je uvijek znao odabrati kad su žene u pitanju od Grace Jones pa nadalje. Vrlo dobar ukus - izjavio je Lokas. S time se slaže i pjevačica Ivana Banfić (49) koja se na trenutak pronašla upravo u toj ulozi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na palubi skupocjenog glisera pozirala je kao prava Bond djevojka, no mjesto tajnog agenta zamijenio je njezin sin Jan Larišić koji je za pjevačicu i bolji od broja 007.

- Ja imam dva James Bonda: Krunu Larišića i Jana Larišića - našalila se Ivana koja bi se u mlađim danima i okuražila u toj ulozi, no sada je prepušta nekom drugom.

- Sigurna sam da bi se dobro snašla. Te su sve djevojke jako spretne i znaju što rade, a to je meni blisko. Posjeduju razne vještine ubijanja, baratanja oružjem i karatea. To mi je super - izjavila je pjevačica koja trenutno radi na spotu 'Vrati me u disko' koji je, kako kaže, u završnim fazama samog montiranja. Iako u novom spotu nema baš James Bond momenata, zato ima onih s motivima diska. 

Ivana je pozirala u haljini dizajnerice Snježane Mehun (47) koja je u sklopu FairYtale sajma luksuza predstavila i limitiranu božićnu kolekciju. Sama dizajnerica kaže kako njezine haljine nisu isključivo napravljene za James Bond djevojke. One su ipak praktične i mogu se nositi u svim prilikama, ali i u onim najsvečanijim poput odlaska u Bijelu kuću u kojoj se Kolinda Grabar-Kitarović (50) slikala s Melaniom i Donaldom Trumpom

- Predsjednica je svakako naš najveća promocija i bilo bi mi vrlo drago kad bi ponovno odabrala nešto iz nove kolekcije. U tom bi slučaju svakako jednu haljinu posvetili i nazvali po njoj - izjavila je Snježana koja želi svojim krojevima naglasiti ženske obline. 

- Mislim da je seksepilna osoba karizmatična osoba. Seksepil se može naglasiti odjećom, ali ne može se njome definirati - smatra dizajnerica. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život