Obavijesti

Show

Komentari 45

Lokin na iglama: Rukometaši mi ipak ne mogu skinuti periku

Lokin na iglama: Rukometaši mi ipak ne mogu skinuti periku
6

Današnju rukometnu utakmicu između Hrvatske i Španjolske pratit će mnogi, a među njima su i naši pjevači i celebrityji. Trener svih trenera Ćiro će u miru pratiti utakmicu, dok će Bulić gledati s unucima

VIDEO

Na dan utakmice Hrvatske i Španjolske i naši poznati prate Duvnjaka i ekipu. Redom vjeruju da će ovo finale biti 'naše' a rukometaši se doma vratiti okićeni zlatom. Neki ne skrivaju da će im za 'utakmicu života' trebati nešto za smirenje, drugi pak žele vikati, ludovati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

- Ne trebaju mi normabeli, nikakva sredstva za smirenje. Ne želim finale gledati kao kip, ravnodušan prema svemu. Skačem do neba kad damo gol, nerviram se kad ga primimo, kao i svaki pravi navijač Hrvatske. Bit će to teška utakmica, ali dosta su nam krali bodove. Ako ima Boga, pobijedti ćemo, a ja ću rukometaše kao i cijela Hrvatska, čekati u zračnoj luci - rekao je Mate Bulić.

Hrvatska noc

Kralj dijaspore sve je utakmice gledao s unucima i zdušno navijao. Sad je u Zagrebu pa će finale gledati sam. I Željko Krušlin, bivši rukometaš, koji je igrao u prvoj Jugoslavenskoj rukometnoj ligi u klubu Zagreb tekmu gleda doma. 

- Želim je pratiti u miru. Uz pivce za živce pored sebe. S velikom vjerom, sanjam pobjedu. Snagu srca imamo. Otegotna okolnost je što smo imali dva produžetka i umor je prisutan. Olakotno je to što Španjolci iimaju starije igrače, a samim time morali bi biti sporiji i potrošeniji. Kad uđu na teren naše će obuzeti adrenalin, jer nakon deset godina opet igraju finale EP-a. Zaboravit će i na umor i sve drugo i donijeti nam zlato - kaže Kruška. 

I Duško Lokin 60-ih je bio rukometni reprezentativac bivše zemlje. Prije utakmice će, kaže, popiti dva normabela. I on će finale gledati sam jer njegova supruga Anuška nema živaca slušati njegovo vikanje, navijanje, ludiranje. 

- Znam da ćemo pobijediti, ali tupe zbog njih ne skidam. Nogometaši su igrali Svjetsko prvenstvo, za njih sam bio spreman i umrijeti,gdje ne bih skinuo periku?! Ovo je Europsko prvenstvo, bit ću tužan ako ne pobijedimo, ali periku ne skidam - kaže Lokin.

Trener svih trenera, Ćiro Blažević, kaže kako će biti izuzetno teško i dramatično ali s takvim se uzbuđenjima, kaže, zna nositi. U potpunom miru će gledati to uzbuđenje na terenu. 

- Naučio sam, navikao sam na takve stresove. Ne bih bio sportaš, patriota da propustim finale EP-a. Stalno razmišljam o tome, momci su se iscrpili i brine me hoće li povratiti svježinu. Vjerujem da hoće, da će nas sve počastiti zlatom - priča Ćiro.

I Zrinku Tutiću rukomet je prirastao srcu jer je sam kao pionir igrao u banjalučkom Borcu. 

- Prvo poluvrijeme gledat ću doma, a drugo se spuštam i pridružujem ekipi u kvartovskom kafiću. Normabeli mi ne trebaju, puno draže mi je bijelo vino. Smiruje, a njime ćemo ujedno i nazdraviti za zlato - kaže Tutić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane