Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Londonski tjedan mode i užasa: Pa tko bi ikad ovo odjenuo?!

None Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL 13

Pliš je uvijek 'in', a lica su ionako precijenjena. Pokrijte ih plišom. I povedite dijete u šetnju. Ženama nema neodoljivije stvari od brižnog oca koji je mekaniji od najmekanijeg tepiha.

Na londonskom Tjednu mode predstavljene su nove kolekcije vodećih dizajnera. Iako događaj nema službeni naziv, tema je vjerojatno 'postapokaliptični svijet upoznaje maškare i stil balkanskih folkoteka 90-ih'.

Charles Jeffrey Loverboy runway show at London Fashion Week Men´s January 2019 - Autumn / Winter 2019, AW19. London, UK 05/01/2019.
‚Äã | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

Jer ako pitate Craiga Greena, Loverboya, Privacy Policy i ostatak ekipe čije su revije siroti modeli prisiljeni nositi, ove godine muškarci će nositi prvu stvar koja im dođe pod ruke. Nebitno je li taj odjevni predmet muški ili ženski. Danas je sve uniseks. Naravno, ako ste pravi trendseter, morate ga kombinirati s nekim kuhinjskim pomagalom, štulama ili, pak, skijama.

POGLEDAJTE GALERIJU:

None Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL 13

Za romantične noćne šetnje uz Temzu idealna je kombinacija iz radionice Xandera Zhoua. Štule osiguravaju da ne smočite svoje tenisice, a kako na njima nije baš najlakše hodati, genijalni Zhou je kombinaciji dodao i dva štapa. Nema žene koja s vama neće htjeti u šetnju, a nema ni muškarca koji vam neće zavidjeti.

Xander Zhou - Runway - LFWM January 2019 | Autor: Victor VIRGILE Foto: Victor VIRGILE

- Buraz, super su ti štule. A ti štitnici za koljena su apsolutni ‘must have’ u 2019. godini - vjerojatno su čestitali Zhou nakon revije.

SVI MISLE DA JE ŽENA 'Lijep je kao curica': Ispravama mora dokazivati da je muško...

A ako crna nije vaša boja i ako se ponekad osjećate kao Jeti, onda Zhou ima nešto i za vas. Pliš je uvijek 'in', a lica su ionako precijenjena. Pokrijte ih plišom. I povedite dijete u šetnju. Ženama nema neodoljivije stvari od brižnog oca koji je mekaniji od najmekanijeg tepiha. Ali Zhouove kombinacije su ništa u usporedbi s onima Loverboya.

Charles Jeffrey Loverboy runway show at London Fashion Week Men´s January 2019 - Autumn / Winter 2019, AW19. London, UK 05/01/2019.
‚Äã | Autor: Ik Aldama/DPA/PIXSELL Foto: Ik Aldama/DPA/PIXSELL

On muškarce ove godine zamišlja u haljinama. S ružičastim bradama i šminkom iz 'Alise u zemlji čudesa'. U ovim kombinacijama nećete proći nezapaženo, a ako živite sa ženskom osobom, onda ste upravo udvostručili svoju garderobu. A tu je i ugodni povjetarac u međunožju...

VIDEO: SUSJEDI U ŠOKU 'Majko mila, pa zašto to radi?': Puna tri sata je - lizao zvono...
Komentari (81)
  • Mislim da je ovdje svaki komentar suvišan.

    11. 1. 2019,   18:32
  • Moda iz sotonskog hrama?

    11. 1. 2019,   19:19
  • Mene strah to gledat

    11. 1. 2019,   19:11