Obavijesti

Show

Komentari 5

Longoria može držati tjelesni, Bean je inženjer elektrotehnike

Longoria može držati tjelesni, Bean je inženjer elektrotehnike

Mnogi su se slavni svojim karijerama posvetili još za vrijeme srednje škole ili čak prije nje, no neki su se ipak odlučili i za završetak studija. Ako se zaposle u struci, mnoge od njih ne bismo gledali na televiziji

VIDEO

Iako im obrazovanje nije bilo prekretnica u karijerama, mnogi slavni svejedno su završili fakultete. Neki su diplomirali s nadom da će im diploma poslužiti kao rezervna opcija, a neki onako više, kako bi naš narod rekao, 'za dušu'.

Kao jaje jajetu: Poznati očevi i djeca koja im nevjerojatno sliče
Kao jaje jajetu: Poznati očevi i djeca koja im nevjerojatno sliče

Harrison Ford (76), zvijezda 'Star Warsa', poznat i kao Indiana Jones, studirao je filozofiju na Ripon Collegeu.

Zvijezda 'The Officea' Steve Carell (56) diplomirao je povijest na Sveučilištu Denison. Inače, povijesna je činjenica da se Carell proslavio i kao 'Junfer u četrdesetoj'.

DPA/Pixsell

'Borat' Sacha Baron Cohen (46) diplomirani je povjesničar. Komičar je diplomu stekao na Cambridgeu.

Rowan Atkinson (63) zaslužio je naslov inženjera elektrotehnike, a za ulogu Mr. Beana također se 'pripremao' na prestižnom je Oxfordu, gdje je bio član studentske glumačke skupine.

Mr Bean at Buckingham Palace

Iako Evu Longoriju (43) svi pamte po ulozi Gabrielle Solis u seriji 'Kućanice', glumica je završila kineziologiju. Američki učenici zasigurno bi voljeli da im Longoria predaje tjelesni.

Lisa Kudrow (55), najpoznatija je po ulozi Phoebe Buffay u seriji 'Prijatelji', na Vassar Collegeu završila je biologiju.

PA/Pixsell

Chris Martin (41), frontman Coldplaya i bivši suprug glumice Gwyneth Paltrow, u Londonu je završio, ni manje ni više nego grčki i latinski. Djeca mu navodno ipak ne govore klasičnim jezicima.

PiXSELL

Montypythonovac John Cleese (78) završio je pravo na Cambridgeu. Da uđe u sudnicu, kaže, bio bi ozbiljan.

Švedski glumac Dolph Lundgren (60) svoje je borilačke vještine pokazao u filmovima 'Plaćenici', serijalu o Rockyju i 'Punisheru', ne otkrivajući pritom da je inženjer - ne borilačkih vještina, već kemije. Diplomu je stekao na Sveučilištu u Sydneyju.

Natali Portman (37) kao kao Kraljica Amidala pojavila se u tri nastavka 'Ratova zvijezda' a pritom je istovremeno studirala na Harvardu. Danas je diplomirana psihologinja. Poslije faksa nastavila je s glumom pa je za ulogu balerine u filmu Crni labud nagrađena Oscarom, Zlatnim globusom te nagradom 'Screen Actors Guild'.

Reuters/Pixsell

Mayim Bialik (42) koja u 'Teoriji velikog praska' tumači Amy Farrah Fowler, u stvarnosti bi, barem u teoriji, trebala moći shvatiti Sheldona Coopera. Glumica je, naime, na Sveučilištu u Kaliforniji diplomirala neuroznanost uz koju je učila i hebrejski jezik te židovsku kulturu.

PIXSELL

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...