Obavijesti

Show

Komentari 18

Loše ocjene za meni posvećen Vatrenima: 'Moglo je to bolje'

Loše ocjene za meni posvećen Vatrenima: 'Moglo je to bolje'
9

Juhu ne smatram predjelom, svidjela mi se domaća tjestenina, a ništa posebno nisu mi bile ni mesne okruglice, komentirali su zahtjevni kušatelji

VIDEO

Nakon zanimljivog druženja kod najmlađe kandidatkinje Mije došao je red da u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' svoje specijalitete pokaže domaćica Danijela, koja živi u Međimurju u mjestu Pušine, gdje se preselila zbog ljubavi.

Danijela je svoj jelovnik posvetila hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, a sastoji se od predjela naziva Srebro zlatnog sjaja, glavnog jela Hvala Vatreni i deserta Tamni dres. Goste su dočekale koze, što se svima jako svidjelo, a potom su popili aperitiv. Poslije zdravice sjeli su za stol na dvorištu, a na početku im je domaćica poslužila sirovu mrkvu i peršin, šaleći se da je to predjelo. Ubrzo je donijela juhu od fazana i svi su šutke jeli.

- Juhu ne smatram predjelom, svidjela mi se domaća tjestenina, a ništa posebno nisu mi bile ni mesne okruglice - rekla je Mia, a Franji je bilo preslano. Mia nije znala kako će joj se svidjeti glavno jelo pa je jela voće koje je bilo na stolu. Potom je domaćica poslužila kotlovinu s fazanom i povrćem, a Franjo je u šali komentirao:

- Odričem se mahuna u korist Mije.

Uslijedio je desert, pogačice s čvarcima, a Sanja je rekla:

- Očekivala sam nešto mokro.

Mia je malo zamjerila što Danijela uz pogačice poslužila sir ili vrhnje, ali desert joj se svidio. Danijela ih je potom iznenadila malim darovima koja su napravila njezina djeca, što je svim kandidatima bilo simpatično i slatko. Sanja je dala sedmicu jer smatra da je to prosječna ocjena Danijeline večere, Snježana se odlučila za ocjenu osam zato što juha nije predjelo i desert je bio presuh, Franjo je bio razočaran večerom jer je Danijela domaćica i puno više vremena provodi u kuhinji pa se odlučio za ocjenu tri, a Mia se odlučila za šesticu jer juha nije predjelo i nije joj se svidjela.

Kako će se Snježana pripremiti za zahtjevne goste i hoće li ih uspjeti oduševiti svojim jelovnikom, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ u 21 sat na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...