Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Lovac' je pobjegao u avanturu: Neustrašivi sam turist Japana

None Foto: Privatni album 6

Obožavateljima je objasnio i kako mu se Japan posebno dojmio te da ima posebnu želju. 'Sve što želim kad budem star je da se netko brine o meni kao Japanci o svojim stablima i granama ', izjavio je 'lovac'

Lovac iz televizijskog kviza 'Potjera' Dean Kotiga (31) odlučio se maknuti od poslovnih obaveza, te ovih dana uživa daleko od Hrvatske.

Foto: Instagram

Naime, omiljeni lovac Tarika Filipovića (47) trenutačno boravi u Japanu, a svoje obožavatelje na društvenim mrežama redovito obavještava o lokacijama koje je obišao. Posjetio je Japanska kazališta, restorane, parkove, te poznate znamenitosti glavnog grada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je samuraj

A post shared by Dean Kotiga (@dean_kotiga) on

- Ovo je Samuraj - napisao je 'lovac' uz fotografiju, a obožavatelji su se našalili te ga upitali tko je onda ovaj čovjek s mačem. No Kotiga je navodno zauzet, pa na komentare obožavatelja ne stigne odgovarati. Osim na Instagramu više je ipak aktivan na Twitteru gdje svojim objavama uveseljava obožavatelje. 

Foto: Twitter/Screenhot

- Kažu da jeleni u parku u Nari nekad znaju biti dosta agresivni i svake se godine zabilježi sto do sto pedeset slučajeva ozljeda turista, ali ja sam neustrašiv - objasnio je Dean. Obožavateljima je objasnio i kako mu se Japan posebno dojmio te da zbog njega ima želju koju bi volio da mu se ostvariti u starosti. 

- Sve što želim kad budem star je da se netko brine o meni kao Japanci o svojim stablima i granama -  izjavio je 'lovac'. U svojim objavama spominje 'šeficu' koja je s njim na putovanju, no nigdje ne spominje njezino ime, stoga se obožavatelji pitaju tko je ta tajanstvena osoba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

TRAGIČNA SMRT PRINCEZE DIANE: Za njom su tugovali svi, ali on je najteže prihvatio da je više nema

Komentari (20)
  • ディーンコティガ

    28. 4. 2019,   16:40
  • legenda =)

    28. 4. 2019,   18:39
  • Zbog šefice ne bum mogel zaspati...

    28. 4. 2019,   17:02