Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lovato prekinula s dečkom pa onda samoj sebi poslala cvijeće

None Foto: Instagram/kolaž 11

Pjevačica se nedavno odlučila sama prijaviti u psihijatrijsku ustanovu kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski pjevačici odmah su porekli da je ponovno počela koristiti drogu

Jer ponekad trebaš samoj sebi poslati cvijeće, napisala je američka pjevačica Demi Lovato (30) na društvenim mrežama i pohvalila se cvijećem koje si je sama poklonila. Iako je prije nekoliko dana prekinula vezu s dizajnerom Henryjem Levyjem, odlučila se razveseliti cvijećem i romantičnom porukom.

Foto: Instagram

- Ti si predivna, ti si voljena te zaslužuješ živjeti sretan i zdrav život - pisalo je u čestitki koju je Demi posvetila samoj sebi. Iako su ona i Henry bili zajedno samo četiri mjeseca, prekid je Demi itekako pogodio, a počelo se nagađati da se zbog depresije ponovno počela drogirati.

Naime, pjevačica se odlučila sama prijaviti u psihijatrijsku ustanovu kako bi poradila na mentalnom zdravlju, a izvori bliski pjevačici odmah su porekli da je ponovno počela koristiti opijate.

Foto: Instagram

- Nije Demi opet počela uzimati droge niti bilo kakve druge opijate. Sama je odlučila svojevoljno prijaviti se na liječenje. Otišla je na liječenje na nekoliko tjedana izvan Los Angelesa, a sve to samo kako bi se malo opustila i odmorila od obaveza - rekao je izvor blizak pjevačici za časopis People

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Komentari (8)
  • Lipa mala

    10. 3. 2019,   00:46
  • Ako je sama sebi poslala takvo pismo,a u toj je ustanovi....nema njoj pomoći...

    9. 3. 2019,   21:27
  • Ova isto zaljubljena u sebe kao i bacicka 😆

    9. 3. 2019,   21:24