Obavijesti

Show

Komentari 40

Lovci na lovu: Put od slave do anonimnosti reality zvijezda

Lovci na lovu: Put od slave do anonimnosti reality zvijezda
7

IZGUBLJENI U PJEVANJU Da bi osvojili novac i slavu, bili su spremni plesati, pjevati, skidati se, voditi ljubav pred kamerama, a na kraju su pali u potpuni zaborav

VIDEO

Žarili su i palili reality i talent showovima, imali brojne obožavatelje, a onda su se skotrljali s televizijskog Olimpa nazad u stvarni život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

Sudbina je to većine pobjednika televizijskih natjecanja koji su preko noći stekli popularnost. Jedna od njih je pobjednica talent showa 'The Voice' 2015. godine. Nina Kraljić (25) nestala je s ekrana gotovo jednako naglo kao što je eksplodirao njezin talent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
61st Eurovision Song Contest - Grand Final

Prvi album, debakl na Eurosongu 2016. s pjesmom 'Lighthouse', pa medijsko 'iskakanje iz paštete' i onda tišina. U lipnju je objavila dosta nezapaženu pjesmu 'Vir', no Nina i dalje nastupa. Na njezinoj službenoj internetskoj stranici može se pročitati da planira nastup na Tuheljskom Art&Wine festivalu. U intervjuima prije dvije godine Nina je često spominjala kronični umor. Rekla je da joj nakon pobjede u 'The Voiceu' telefon ne prestaje zvoniti i da bi se voljela na neko vrijeme povući iz javnosti. Želja joj se očito ispunila, no pitanje je je li to baš tako zamišljala.

Slična sudbina zadesila je i Nininu nasljednicu Ružu Janjiš (29). Pobjednica 'The Voicea' 2016. danas nastupa u manjim mjestima i šoping centrima, a zadnji je, dosta nezapaženi, singl 'Ne staješ', objavila u travnju ove godine. Nekad beskompromisna rokerica malo je više zaplovila u pop vode i neki njezini obožavatelji rekli su kako bi imala mnogo više sreće i uspjeha da se držala zvuka koji joj leži, i koji su kod nje zavoljeli.

Za razliku od Nine, iza Ruže nije stala moćna Universalova promocijska mašinerija, pa djevojka koja potječe iz Odžaka, kažu neki, nije dobila fer šansu za opstanak na domaćem glazbenom tržištu. Ili je hrvatska ispostava diskografske kuće Universal nakon Ninina neuspjeha na Eurosongu odustala od megalomanskih planova s kandidatima showa 'The Voice'.

Život je lunapark

Jedno se vrijeme činilo da će glazbenu scenu, ali i onu glumačku, pokoriti mlada Sementa Rajhard.

Prije osam godina brineta je sudjelovala u showu 'Hrvatska traži zvijezdu', a onda ju je Jelena Veljača zaposlila kao glumicu u svojoj seriji 'Stella'. Otad su prošle tri godine, a Semente više nema ni u editorijalima ni na crvenom tepihu. Roditelji su joj vlasnici zabavnog parka, i u intervjuima je uvijek govorila da voli nomadski život i spavanje u kamp prikolici.

Sementa je od roditelja preuzela vođenje lunaparka. Odlučila je nastaviti obiteljski posao uz koji je odrasla, a povremeno nastupa i u mjuziklima te se bavi glumom.

Pažnju su plijenili i bivši nogometaš Romano Obilinović (37) zvani Žorž i njegova povremena ljubav, manekenka Marina Raguž (29). Zajedno su sudjelovali u 'Big Brotheru' 2016. godine. Marina je zbog Žorža ostavila zaručnika Sašu Muheka (29) jer je s nogometašem, pobjednikom 'Big Brothera', planirala život u Splitu.

Romano Oblinovic i Marina

Slava, novac i nevolje

Zbog preljuba su skandalizirali javnost, a njihov svaki korak deseci tisuća gledatelja pratili su u stopu. Gutali su njihove intervjue i svaku objavu na društvenim mrežama. A onda je Marina ostavila i Žorža jer, kako je rekla, ne želi biti ropkinja i kućanica. Nogometaš je teško podnio ljubavni brodolom pa ju je više puta javno izvrijeđao. Rekao je da je s njim bila iz interesa i da je od njega otišla kad se istopio novac. Sad su opet zajedno.

Dvostruka veteranka Big Brother kuće, Rina Dehni (34), postala je slavna zbog ljubavne veze s natjecateljem Ivanom Mitrovićem Mrkvicom (32). Zaljubili su se u BB kući u Tajlandu 2009. godine, a svojih pet minuta slave iskoristila je kako bi se slikala za Playboy. Riječanka i dalje živi na Kvarneru, no kloni se slave i showbusinessa.

Sa scene se povukao i Hamdija Seferović (39), pobjednik druge sezone 'Big Brothera' 2005. godine. Od osvojenog novca Hamdija je sagradio kuću i otvorio kafić, a kratko nakon pobjede imao je i sporednu ulogu u sapunici 'Zabranjena ljubav'. 'Proslavio' se i 2010. kad je uhićen jer je na parkiralištu u Umagu pretukao mladića. Da slava i novac donose probleme, naučio je ubrzo nakon showa. Bivša prijateljica Hajdi Kaurin tužila je Hamdiju za prijevaru. Ona mu je pomogla da se prijavi u 'Big Brother', a on joj zauzvrat nikad nije kupio obećani automobil. Hamdija je danas vlasnik trgovine u središtu Rovinja.

U Istri živi i Hamdijin kolega Alen Macinić Svizac (38). Kao i Rina, Alen je sreću dva puta potražio u BB kući, no na kraju se posvetio radu u obiteljskoj ribarnici, a vjenčao se i s dugogodišnjom djevojkom Livijom.

Cilj joj bio bračna sreća

Emisija 'Ljubav je na selu' lansirala je na zvjezdano nebo i Nevenku Bekavac (41). Nekad je bila manekenka, a onda postala samo žena željna ljubavi. Prije nekoliko je dana rodila sina. Nakon duge i javne potrage za pravom ljubavi, ova se Splićanka nakon dvije godine veze u Sinju udala za Zvonu Petričevića (44), umirovljenog nosača kofera iz Sinja.

Nevenka Bekavac

Na početku nije bila najsretnija ni s brakom, ni sa životom u Sinju, a za supruga je rekla da “po cile dane ništa ne radi nego samo sidi” no onda su stvari krenule nabolje. Tako se i Neve, poput ostalih hrvatskih 'zvijezda padalica', pomalo vraća onamo odakle je i došla - u okrilje anonimnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama