Obavijesti

Show

Komentari 122

Lucija Lugomer je trudna

Lucija čeka bebu: S bližnjima smo plakali, a sa ekipom slavili
6

Plus size manekenka i ugostitelj pozirali su zagrljeni s dječjim bodijem na kojem piše da će roditelji postati iduće godine, a njezini obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografiju

VIDEO

Plus size manekenka Lucija Lugomer (26) podijelila je s fanovima na društvenoj mreži sretnu vijest. Ona i suprug Danijel Grlić, kaže nam, čekaju bebu. 

- Jedno je zaljubiti se u nekoga, drugo je voljeti nekoga, a treće je odabrati baš njega za oca svog djeteta. Život nam se promijenio zauvijek - rekla je Lucija. Za sada, tvrdi, ne želi otkrivati previše detalja o trudnoći, a fanovima će postepeno na društvenim mrežama otkrivati kako prolazi kroz trenutno najljepše razdoblje u životu.

- Pričat ću o promjenama kroz trudnoću, o prehrani, odjeći i slično. Trenutno se super osjećam, nemam mučnine, ne povraćam. Jedna sam od rijetkih žena kojima se to ne događa. Hvala svima koji su iskreno sretni zbog nas - kaže.

Dodaje kako su za trudnoću znali već neko vrijeme, ali su odlučili uživati u intimi. S bližnjima su, kaže, plakali, a s prijateljima proslavili. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Plus size manekenka i ugostitelj pozirali su zagrljeni s dječjim bodijem na kojem piše da će roditelji postati iduće godine, a njezini obožavatelji oduševljeno su komentirali fotografiju. 

Lugomer proslavila godišnjicu braka: 'Mi guramo svoje snove'
Lugomer proslavila godišnjicu braka: 'Mi guramo svoje snove'

- Ne mogu vjerovati, nekako to još nisam očekivala. Predivni ste! Čestitam, kakva sreća - komentirala je jedna od Lucijinih obožavateljica. 

Prije točno godinu dana udala se za sushi chefa Danijela, a povodom prve godišnjice braka suprugu je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama. 

-  Hvala ti za ravnopravan stisak ruke, hvala ti za svaki nježan dodir, za svaki skok u pomoć i pogled koji mi govori više od tisuću riječi. Neka nam ova, toliko posebna, prva godišnjica braka bude ulazak u nove početke. I kad ne uskladimo outfite, znamo koliko smo usklađeni u životu - poručila je svojem suprugu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu