Obavijesti

Show

Komentari 51

Lucija iz 'Života na vagi' skija s dečkom: Još 25 kila manje...

Lucija iz 'Života na vagi' skija s dečkom: Još 25 kila manje...
12

Šarić je prije tri godine snimila pjesmu 'Zagrizi ritam' u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom, a tvrdi kako se planira vratiti na scenu i snimiti još singlova

VIDEO

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' krajem prošle godine je rekla kako je smršavila 'trećinu zacrtanih kilograma' od 133,7 kila s kojih je ušla u reality show. Priznala je i kako se ozbiljnije primila vježbanja tek u listopadu. Lucija Šarić (23) sada se pohvalila da je na skijanju s dečkom Adamom Brnadićem te kako nastavlja gubiti na kilaži.

- Malo treninga na snijegu. Počinjemo ponovno, još minus 25 kilograma, a onda planiramo dalje - istaknula je Lucija kraj fotografije u skijaškom odijelu. 

Kći tajkuna i osnivača Europatradea iz Sesveta, Marijana Šarića, prije toga je s dečkom, koji joj je velika podrška u mršavljenju, bila u Parizu gdje se divila ljepoti Eiffelovog tornja i Louvre muzeju, a posjetila je i kabaret Moulin Rouge. 

- Glazba, ples, raskoš, zabava, haljine i nakit... od malena sam fascinirana filmom Moulin Rouge i svijetom kabaret showa - rekla je Šarić. 

Lucija je uživala i u zabavnom parku Disneyland gdje se ukrasila s ušima crtanog lika Minnie Mouse.

- Još uvijek sam više dijete nego odrasla žena - našalila se Zagrepčanka. 

 

Još uvijek sam više dijete, nego odrasla žena 🙈🙅🏼💃🏻

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

Studentica financija i prava te vlasnica kozmetičkog salona nakon izlaska iz 'Života na vagi' izazvala je bijes na društvenim mrežama rekavši da je 'Bog odredio da ona u životu ima, a netko drugi nema.'

Kći tajkuna: Bog je odredio da ja imam, a netko drugi nema
Kći tajkuna: Bog je odredio da ja imam, a netko drugi nema

- Naravno da sam razmažena ako se usporedim s nekim skromnim tko radi i živi od 3 do 4 tisuće kuna. Ljudi dragi pa ne možete mrziti ljude zato što je Bog odredio da ja imam a netko drugi nema. Ne nose novci sreću, novci su jedna vrsta blagoslova na kojem sam jako zahvalna. Meni sreću u životu nose moja obitelj, prijatelji, dečko, pas, posao, zabava pa čak i četvorka koji sam danas dobila iz najtežeg predmeta na faksu - zaključila je Lucija. 

Prije tri godine snimila je pjesmu 'Zagrizi ritam' u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom (47), s kojim se probila na glazbenu scenu. Singl ima oko 36.000 pregleda i mnoštvo komentara.

- Spremam još pjesama, a najviše se pronalazim u pop žanru i općenito modernijoj glazbi. Samo sam se sad prvo fokusirala na svoj izgled i gubitak kila. Želim biti zgodna cura, a ne samo slatka bucka - rekla nam je Šarić. Ocu Marijanu je posvetila pjesmu 'Hercegovka' koju pjeva na nastupima glazbenika Mate Bulića (60).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin