Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luda preobrazba: Ništa vas ne može pripremiti za uništiteljicu

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Charlize Theron je jedna od glumica koja svakom svojom ulogom pokaže koliko se može promijeniti, premda se najviše pamti njezina promjena u filmu 'Čudovište'

Mnoge glumce i glumice pamtimo po velikim preobrazbama koje su sproveli za potrebe svojih filmova. Jedan od glumaca koji redovito iznenadi gotovo svakog gledatelja je Christian Bale, koji je svoje tijelo do krajnjih granica forsirao ne bi li se što bolje približio ulozi koju glumi (njegova najnovija preobrazba, ona za film 'Čovjek iz sjene', mogla bi mu i Oscara donijeti).

UMOR Šest filmova je bilo dovoljno: 'Resident Evil' dobiva reboot

Matthew McConaughey, Tom Hardy i Matt Damon su još neki od modernih glumaca koji oduševljavaju svojim sposobnostima transformacije. Jasno, iz stare garde tu nam svakako na pamet pada Robert De Niro, čija promjena za film 'Pobješnjeli bik' vjerojatno nikada neće biti zaboravljena.

Foto: Twitter/Screenshot

S glumicama tu je situacija nešto drugačija. Iako se niti one ne libe promijeniti svoje tijelo za potrebe glume, ipak se podosta rjeđe upuštaju u takve avanture. Charlize Theron je jedna od glumica koja svakom svojom ulogom pokaže koliko se može promijeniti, premda se najviše pamti njena promjena u filmu 'Čudovište'. 

BUMBLEBEE Stiže nam iz svemira: Omiljeni Autobot dobio je svoju priču

No ima onih glumica koje jednostavno ne pamtimo po tko zna kakvim promjenama, bile one dobre ili loše u svojem postu. Jedna takva glumica je Nicole Kidman, koja je različite uloge glumila tijekom svoje karijere, no gotovo uvijek je pred nama i dalje bila Nicole Kidman u nekoj ulozi.

Za svoj novi film, 'Destroyer', glumica je promijenila taj način rada, kao i sebe.

Pogledajte foršpan

U 'Destroyeru' glumi Nicole Kidman kao policajka Erin Bell, sa zanimljivom postavom drugih glumaca. Tako uz Kidman glume i Sebastian Stan, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Bradley Whitford, Jade Pettyjohn te Scoot McNairy. Režira Karyn Kusama, koja se do ovog uratka uglavnom bavila hororima i televizijskim djelima.

Film postaje dostupan u prvom kvartalu naredne godine.

VIDI OVO! Sam u kući: Macaulay Culkin opet odglumio scene iz kultnog filma. Pogledajte kako izgledaju danas!

Tema: FILM

Komentari (3)
  • meni licno najdraza glumica,najdrazi film sweet november ,ona i keanu reeves sta tu ima ne voljeti :D

    20. 12. 2018,   15:18