Obavijesti

Show

Komentari 0

'Ludi fan' prijetio Taylor Swift: Dobio sudsku zabranu prilaska

'Ludi fan' prijetio Taylor Swift: Dobio sudsku zabranu prilaska
9

Odvjetnici su se jako brinuli da bi Eric mogao realizirati svoje prijetnje, stoga je sud naredio Swarbricku da prestane kontaktirati pjevačicu istog trena i da mu nije dozvoljeno prići blizu njezinom imanju

VIDEO

Pjevačica Taylor Swift (28) je napokon, nakon dvije godine, uspjela izboriti sudsku zabranu prilaska za jednog od poludjelih obožavatelja. Eric Swarbrick (26) je od rujna 2016. slao pjevačici prijeteća i uznemirujuća pisma. 

- Želim silovati Taylor Swift. Mrzim ju. Zadnja sam osoba na svijetu s kojom bi ona htjela biti i zato ju želim silovati. Znam da sam njezina srodna duša i samo nju želim silovati. Ne bilo koga, baš nju - pisalo je u jednom od pisama upućenih pjevačici.

Capital

Eric je prijetio kako ju želi i ubiti te se hvalio kako ga nitko ne može spriječiti u tome. 

Prema dokumentima koje su predali Taylorini odvjetnici, pisma su postajala s vremenom sve alarmantnija, a njoj je to uzrokovalo stres, strah i anksioznost.

Odvjetnici su se jako brinuli da bi Eric mogao realizirati svoje prijetnje, stoga je sud naredio Swarbricku da prestane kontaktirati pjevačicu istog trena i da mu nije dozvoljeno prići blizu njezinom imanju. 

Taylor Swift sighting - New York

Uz njega, Taylor je imala brojne uhode. 

- Odlučio sam da ću jednoga dana zauvijek uništiti sve Swiftove jer ne mogu podnijeti taj virus kojeg širi vaša kći - pisalo je u e-mailu kojega je Amerikanac Frank Andrew Hoover (39) poslao pjevačičinom ocu, Scottu (66). Nazvao ih je 'vragovima' koje će 'Bog spaliti u pustinji umjesto njega'. 

Reuters/Pixsell

Hoover je dobio doživotnu zabranu pristupa Taylor, ali ju je nekoliko puta prekršio. Pratio ju je od hotela do zračne luke te je za pjevačicom htio ući u avion. 

Drugi pomahnitali fan ušao je u policijsku postaju, predstavio se kao Taylorin dečko koji ju treba zaštititi te je tražio pištolj.

2017 in music

Također, prošle joj je godine u stan provalio Mohammed Jaffar (30) koji je njezinog menadžera zvao 60 puta u dva tjedna te dobio zabranu prilaska pjevačici. Unatoč tomu, pratio ju je i zvonio joj na vrata, ali je naposljetku uhićen i završio je u psihijatrijskoj ustanovi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze