Obavijesti

Show

Komentari 3

Ludilo uoči Met Gale: Fanovi kampiraju na ulici u New Yorku

Ludilo uoči Met Gale: Fanovi kampiraju na ulici u New Yorku
9

Već pet godina živim u New Yorku i nikad ne propuštam ove 'modne Oskare'. Slavni budu u predivnim kreacijama i svaki put je predivno iskustvo vidjeti ih, kaže posjetiteljica.

VIDEO

Jedan od najvažnijih događaja u svijetu mode zasigurno je prvi ponedjeljak u svibnju, koji je rezerviran za Met Galu. Ispred Metropolitanskog muzeja umjetnosti u New Yorku, gdje će uskoro početi pristizati holivudske zvijezde, već je gužva. Ulice su okupirali fanovi koji ne propuštaju ovaj događaj. U torbi su ponijeli hranu i piće, a budući da su morali doći ranije kako bi zauzeli mjesto, neki su ponijeli i vreće za spavanje.

- Već pet godina živim u New Yorku i nikad ne propuštam ove 'modne Oskare'. Slavni budu u predivnim kreacijama i svaki put je predivno iskustvo vidjeti ih - kaže posjetiteljica. Večer će, kao i uvijek, započeti koktelima, a gosti nakon crvenog tepiha imaju priliku pogledati novu izložbu. Event započinje glazbenim izvedbama odabranih izvođača.

Zabranjeni su medijima i ulazak u muzej dozvoljen je samo novinarima časopisa Vogue. Zabranjeno je i korištenje telefona i društvenih mreža, ali lukave zvijezde tu naredbu svake godine zanemare i objave 'selfie' s eventa. Ovo je 71. Met Gala, a voditeljice su Lady GaGa, Alessandro Michele, Harry Styles i Serena Williams

Svaka Met Gala ima i određenu temu, odnosno dress code kojeg bi se uzvanici trebali pridržavati, a ovogodišnji je 'Zapisi o modi'. Što se tiče ostalih uzvanika, očekuju se najpoznatija imena iz svijeta mode, od dizajnera i manekenki, preko filmskih i glazbenih zvijezda, pa sve do poznatih starleta. 

Međutim, osim što moraju paziti da se što bolje odjenu, postoje i pravila kojih su se dužni pridržavati, prenosi Independent. Prije četiri godine obavljeno je da je korištenje društvenih mreža zabranjeno na događaju kako bi izbjegli da slavni provedu večer na mobitelima. 

- Korištenje mobitela za fotografiranje i društvene mreže nije dozvoljeno - piše na upozorenju. Ipak, čak ni to nije moglo spriječiti reality zvijezdu Kylie Jenner (21) da se 2017. fotografira u toaletu. Osim toga, događaj nije prikladan za osobe mlađe od 18. 

- Ne mogu ići. Nisam dovoljno stara - rekla je plesačica i model Maddie Ziegler (16) kad su ju pitali hoće li prošetati crvenim tepihom na Met Gali. 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi si najbolje odgovaraju u krevetu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju