Obavijesti

Show

Komentari 0

Luka Belani i Queen of Sabe u Klub.-u nastupaju 6. ožujka

Luka Belani i Queen of Sabe u Klub.-u nastupaju 6. ožujka
1

Ovoga puta u goste dolaze Luka Belani i Queen of Sabe. Mladi glazbenici već su dobro poznati domaćoj publici, a sada ćete imati priliku upoznati i njihov noviji rad

VIDEO

U četvrtak, 6. ožujka, zagrebački Klub. sprema nešto laganiju atmosferu. Ovoga puta u goste dolaze Luka Belani i Queen of Sabe. Mladi glazbenici već su dobro poznati domaćoj publici, a sada ćete imati priliku upoznati i njihov noviji rad. Ulaznice za koncert već su u pretprodaji.

Luka Belani - Luka Belani je glazbenik iz Križevaca sa adresom u Zagrebu. Sa svoja dva albuma, B-Side Of My Mind (2009) te Changin' Chapters (2011) izadnih za Aquarius Records privukao je pažnju kritike i publike. B-Side Of My Mind je od strane nekoliko eminentnih kritičara nazivan debi albumom godine, a radijski singl Guarded By Angels završio je na petom mjestu godišnje liste najpuštanijih domaćih pjesama na Otvorenom radiju. 

Changin' Chapters je postigao još veći uspjeh koji je rezultirao znatnijim radijskim emitiranjem, velikom medijskom pažnjom, odličnim recenzijama u tiskanim (...najuzbudljiviji domaći rock glazbenik na granici akustičnog kantautorstva i strastvenog bendovskog rocka..., Horvat, Vjesnik.) i internet medijima te nastupom na INmusic festivalu 2011. na main stageu. Album je uvršten u Top5 domaćih albuma 2011. po godišnjoj listi Tportala u kojoj je sudjelovalo 32 glazbenih urednika i novinara.  Iskustvom broji oko 400 nastupa, solo i sa bendom. Uz nastupe u Hrvatskoj, to uključuje i nastupe u Londonu, Amsterdamu, Mađarskoj, Srbiji, turneju po jugozapadnoj Engleskoj (veljača 2013.) te pet turneja u Njemačkoj, od kojih je pretposljednja (u travnju 2013.) bila i mini-europska uključujući Beč i Bratislavu. U travnju 2013. godine samostalno je objavio "What The Ghosts Want Us To Do" EP te trenutno snima novi album. 

Queen of Sabe - Iza imena Queen of Sabe krije se mlada zagrebačka kantautorica Sabina Herman koja se široj javnosti predstavila 2010. godine kada je sa svojom pjesmom 'Mr. Fool' osvojila prvo mjesto na jednom zagrebačkom demo natjecanju. Nakon toga nastavlja sa koncertima u pratnji stalnog gitariste Nevena Krčmareka te konstantno radi na stvaranju autorskog materijala, ponajviše na engleskom jeziku. Prošle godine se predstavila i sa svojim prvim singlom i videospotom na hrvatskom jeziku, "Tragovi",  u produkciji Marka Mrakovčića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 25kn. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'