Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luka Nižetić je otkrio koje će delicije pripremati na Bundeku

None Foto: 24 sata

Pjevač je u studiju 24sata otkrio što čeka posjetitelje u 'Showu Cooking by Luka Nižetić' koji kreće u 13:45 na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola

Prvi hrvatski celebrity MasterChef će u nedjelju u 13:45 na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola imati svoj kulinarski show.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka Nižetić (33) će u 'Showu Cooking by Luka Nižetić' u 60 minuta pokazivati kako sprema delicije te posjetiteljima otkriti tajne svog umijeća. U studiju 24sata otkrivo je što možemo očekivati u njegovom kulinarskom showu te je govorio o svojoj novoj pjesmi 'Ne ne ne da da da'.

RAZGOVOR UŽIVO PRATITE OVDJE:

Luka Nižetić otkriva zbog čega može izgubiti razum. I Intervju 24sata Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 26. travnja 2017

Ljubav prema kuhanju prenijela mu je majka za koju tvrdi da je najbolja kuharica. Počeo je eksperimentirati još kao dječak. Sve ga je zanimalo pa je miješao razne sastojke i 'tjerao' roditelje da ih probaju.

- Na festivalu ću pripremati dva jednostavna jela. Ramstek će biti prvo, a drugo ćete otkriti na Bundeku - rekao je Luka.

Iako obožava hranu, Luka se može pohvaliti isklesanim tijelom. To duguje svakodnevnom vježbanju i svom zahtjevnom psu. Osim toga, rekao je kako uveliko utječe i to što voli nezačinjenu hranu.

Pjevač već dugo priprema album koji će svjetlo dana, nada se, ugledati pred kraj godine. Trenutno surađuje s Branimirom Mihaljevićem. Imaju nekoliko pjesama i kaže kako su sve bliže cilju.

- U glazbi ništa ne ide matematički, često smo nešto odgađali - rekao je.

Ljudi su jako zadovoljni njegovom novom pjesmom 'Ne ne ne da da da', a na albumu će se naći balade i brze pjesme. Najveći kritičari su mu roditelji koji mu često kažu da pjesme nisu 'dovoljno dobre'.

Trenutno se sprema za CMC festival i za mjuzikl 'Mamma Mia' koji će se održati u splitskoj Areni. Kazalište mu je oduvijek bilo zanimljivo, a radi i na monodrami sa Senkom Bulić.

- Brzo učim tekst, jedino što sam fulao su koraci - kaže.

Foto: PROMO

Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati, (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi... 

Pratite nas na FacebookuGastro.hr i portalu Chill&Grill.

Komentari (5)
  • broj komentara govori o popularnosti lukice,jadničak sve pokušava ali neide,možda ga rađa,ivanišević i ostala st ekipa prime u svoje članstvo

    27. 4. 2017,   12:35
  • Luka je jako dobar za ulogu voditelja, zbilja ima talenta i opuštenosti koja je potrebna za taj posao.

    26. 4. 2017,   12:22
  • samo mogu reci: gej is okej !! :))))))

    26. 4. 2017,   13:01