Obavijesti

Show

Komentari 170

Luka Rajić je sinove odveo na odmor vrijedan milijun kuna

Luka Rajić je sinove odveo na odmor vrijedan milijun kuna
6

Milijunaš Luka Rajić (51) i trojica njegovih sinova za blagdane su se zabavljali na ljetovanju na tajlandskom otoku Koh Samui. Odmor su platili više od milijun kuna

VIDEO

Nekadašnji kralj mlijeka, a danas vlasnik farmaceutske tvrtke i tvornice čokolade poveo je Bornu (19), Luku (17) i Frana (15) u azijski rezort, gdje noćenje u dvokrevetnoj sobi stoji 28.000 kuna. Oni su unajmili ekskluzivnu vilu u kojoj im se pridružila Lukina sestra Ivana s obitelji. Rajići su na odmor otišli privatnim avionom tri dana prije Božića, a u hotelskom kompleksu 4Season s pet zvjezdica dočekali su 2016. godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:09

Premda je svako četvrto noćenje u odmaralištu besplatno, Rajić nije štedio na aktivnostima koje su njegovi sinovi poželjeli. Djeca hrvatskog tajkuna na Tajlandu su uživali u ispijanju koktela, a Luka i Fran su se borili s profesionalnim tajlandskim boksačima. Snimke okršaja pokazali su pratiteljima na društvenim mrežama. Luki je otac platio i zabavu u streljani gdje je pucao u mete, a srednjoškolac je tamnosmeđu kosu izblajhao pa će se školskim obavezama u Zagrebu vratiti kao plavuša.

U hotelskom kompleksu rade najbolji svjetski kuhari, a poslužuju jastoge, kavijar i skupe šampanjce. Bogataševi sinovi vole se hvaliti bocama Dom Perignona od 1500 kuna, koje prolijevaju po sebi, ali na odmoru s ocem nisu se pohvalili takvim avanturama, kao što to inače rade u noćnim klubovima.

S majkom Bornom (43) sinovi su izmijenili božićne darove prije putovanja. Životna trenerica prije razvoda od Luke uvijek je birala lokacije za obiteljska putovanja pa su Rajićevi Novu godinu dočekivali u najskupljim hotelima svjetskih metropola, gdje su vodili i dadilju da se oni mogu opustiti.

Dečki kod tate imaju značajno veći pristup novcu nego kod mene. Luka ima džeparac 400 kuna tjedno, a to nije malo, ali nije ni pretjerano, objasnila je Borna Rajić . Rasipništvo svojih sinova koji na društvenim mrežama pokazuju fotografije skupocjenih kolekcija satova koje im je tata kupio pripisuje njihovim tinajđerskim godinama.

Misli da su joj sinovi reperi

- Oni idu u klubove uglavnom kako bi se fotografirali za društvene mreže. U mladoj generaciji reperske kulture kojoj pripada dio folklora je i fotografiranje s lancima, ženama i skupim automobilima. Nema unutar toga puno podudarnosti sa stvarnim životnim okolnostima  - opravdavala je Borna sinove.

Ipak, njezin Luka ne srami se mota koji ga vodi kroz život, a koji stoji i na njegovu profilu na Instagramu - 'Stay Rich or Die Poor', odnosno u prijevodu 'ostani bogat ili umri siromašan'. Luka junior hvali se selfiejima u privatnim avionima, fotografijama Rolls Roysa i Bentleya, dijeleći s pratiteljima svoju muku jer ne zna koju jurilicu odabrati. Ponosno je pozirao zavaljen među jastuke koji su bili presvučeni jastučnicama Versace dok je nosio krznenu bundu i u ruci držao kubansku cigaru. Čuvene kubanke obožava i njegov stariji brat Luka.

U Parizu ostavila papigu

Najmlađi sin Borne i Luke Rajić, Fran, samozatajan je učenik britanske škole u Ženevi. Ali i on si voli priuštiti hedonističke hobije kao i braća. Za razliku od njih, Fran se rijetko hvali fotografijama svojeg životnog stila na društvenim mrežama.

Borni je nakon razvoda s Lukom pripalo 280 milijuna kuna, pa je i sama navikla na lagodan život. Najskuplju haljinu u svojem ormaru platila je više od 70.000 kuna.

Otkako se prošle jeseni preselila u Zagreb, brigu o njezinoj pariškoj vili i papigi koja ondje živi preuzela je Bornina domaćica. Životna trenerica priprema knjigu o svojem životu, a redovito obavljanje svakodnevnih obaveza ne može zamisliti bez dadilje koja joj pomaže u odgoju petogodišnjeg Rafaela i osobne asistentice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao