Obavijesti

Show

Komentari 7

Luka Smoljo: Ne stignem ni pročitati sve poruke od cura

Luka Smoljo: Ne stignem ni pročitati sve poruke od cura
3

NESUĐENI RUKOMETAŠ Luka se sportom prestao baviti prije nekoliko godina, a sad jedva čeka stati na rukometni teren

VIDEO

Dobio sam puno zahtjeva za prijateljstvo, ali i zanimljivih poruka na društvenim mrežama, rekao nam je trećeplasirani finalist showa “Život na vagi”, Luka Smoljo (27).

Zagrepčanin je u show ušao sa 149,8 kilograma, a izašao s 85,8 kilograma. Tako je u showu uspio skinuti 64 kilograma. Iako nije osvojio glavnu nagradu, Luka je osvojio srca mnogih žena. Još se nikako ne može naviknuti na to da mu žene govore kako je zgodan jer, kako kaže, nikad prije nisu tako govorile o njemu.

- Volim svakakve žene, ne mogu sad točno odrediti što mi se sviđa - rekao je Luka uz osmijeh voditeljici Marijani Batinić (37), koja mu je rekla da je osvojio i titulu najljepšeg osmijeha u showu. No još nije pronašao djevojku jer je bio zauzet vježbanjem i gubljenjem kilograma kako bi došao u što boljem izdanju u finale showa, što je i dokazao.

- Kad sam se prijavio, nisam ni slutio kako ću završiti u finalu. Ponosan sam na sve kandidate, a Alen je zasluženo pobijedio. Finale je prošlo odlično iako sam jedva čekao da se sve završi. Ostvario sam svoj cilj - otkrio nam je Luka, kojemu su roditelji, nakon što se pojavio ispred obiteljske kuće, pomislili da je bolestan.

Kako nam je rekao, nadmašio je sva svoja očekivanja, no ne misli i ne želi stati. Uskoro će krenuti na tečaj kako bi i druge mogao podučavati tjelovježbi i pravilnoj prehrani koje se i sam i dalje pridržava.

- Zadovoljan sam svojim rezultatom. Ne želim više mršavjeti, ali trebam poraditi na mišićnoj masi. Krećem uskoro na tečaj za privatnog trenera i to je trenutačno moja najveća želja koja će se, nadam se, uskoro ostvariti - objasnio nam je Luka.

U show se prijavio jer je strahovao za zdravlje i da jednog dana neće moći samostalno hodati, no kako je ostvario svoj cilj, Luka će sad moći nesmetano uživati u rukometu koji je zapostavio prije nekoliko godina.

Ostanite u trendu čak i dok je vani bljuzga i led: Obundajte se u ovih 16 trendy outfita, pa Vam ni snijeg neće moći ništa!

Pripremite svoju kosu za zimu: Ovih 8 frizura savršeno je i za najgore vremenske prilike!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin