Obavijesti

Show

Komentari 2

Luksuz na kioscima: Magazin Budi.IN Chic već svi obožavaju

Luksuz na kioscima: Magazin Budi.IN Chic već svi obožavaju
23

LUKSUZNI MAGAZIN Na 164 stranice pronađite najnovije trendove iz svijeta ljepote i mode te intervjue. Časopis je za samosvjesnu ženu koja brine o sebi

VIDEO

Oduševljena sam konačnim proizvodom. Bilo nam je fantastično na snimanju, odlično smo se zabavili, a ja sam se u elegantnim haljinama i s perikom osjećala kao princeza, rekla je na promociji novog luksuznog glossy magazina glumica Nataša Janjić (34).

Ona je zvijezda prvog broja Budi.IN Chica koji je predstavljen u elegantnom prostoru Lancel trgovine u zagrebačkoj Teslinoj ulici. Osim zanimljivih intervjua s najmoćnijom zagrebačkom odvjetnicom Jadrankom Sloković, sarajevskim šarmerom Brankom Đurićem Đurom, lovcem kviza ‘Potjera’ Deanom Kotigom prvi broj novog omiljenog ženskog časopisa donosi pregršt modnih inspiracija za nadolazeće blagdane kao i beauty novitete te originalne editorijale našeg kreativnog tima.

Riječi hvale za novi magazin nije štedjela ni prva dama domaće modne scene, Tihana Harapin Zelepugin, koju su posebno oduševile zanimljive priče o dekoracijama za dom.

- Prava sam ‘ovisnica’ o časopisima koji na velikom broju stranica donose prave čitateljske poslastice. Volim pronaći članke o modi i ljepoti, životne intervjue sa zanimljivim i iznimnim ljudima, ali i saznati nešto novo o putovanjima, novim i neotkrivenim lokacijama za odmor i opuštanje. Jako me zanimaju i noviteti u svijetu dizajna interijera, volim pronaći nove, svježe ideje. Ekipa Budi.IN Chica odradila je lavovski posao na čemu im čestitam - rekla je Nataša koja je s oduševljenjem listala stranice novog magazina i potražila inspiraciju za odabir blagdanskih poklona za svoje najmilije. Urednica Budi.IN Chica Vesna Blašković ponosna je na novi projekt.

- To je časopis za samosvjesnu ženu koja voli brinuti o sebi, o modi i ljepoti i o svojim najbližima. Sve je krenulo od Budi.IN-a, koji su čitatelji odlično prihvatili i nadamo se da ćemo Budi.IN Chicom opravdati njihovo povjerenje - rekla je Vesna Blašković.

Novi Budi.IN Chic kupite na kioscima i u trgovinama za 22 kune ili ga potražite u paketu s Deborah maskarom “Extraordinary 5 in 1” za 49,90 kuna.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...