Obavijesti

Show

Komentari 15

Luksuz u Londonu: Oženio se youtuber, prati ga sto mil. ljudi

Luksuz u Londonu: Oženio se youtuber, prati ga sto mil. ljudi
15

Felix je odjenuo crno odijelo i crnu košulje, a Marzia blijedoružičastu vjenčanici. Nakon ceremonije okružili su ih obitelji i prijatelji koji su ih ispratili na medeni mjesec pušući balončiće od sapunice

VIDEO

Felix Kjellberg (29), poznatiji kao PewDiePie kojeg na YouTubeu prati više od 99.5 milijuna ljudi oženio se s dugogodišnjom djevojkom Marzijom Bisognin (27) u Kew Gardens u Londonu.

Felix je za ovu priliku odjenuo crno odijelo i crnu košulje, a Marzia je blistala u blijedoružičastoj vjenčanici s dugim rukavima i detaljima od čipke koju je za nju skrojila dizajnerica Joanne Fleming.

Nakon ceremonije okružili su ih obitelji i prijatelji koji su ih ispratili na medeni mjesec pušući balončiće od sapunice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par je sretnom viješću pohvalio na Instagramu.

- Točno osam godina nakon što smo se upoznali proslavili smo naše vjenčanje s najbližim prijateljima i obitelji. Bio je to najljepši dan koji ću zauvijek pamtiti. Zahvalna sam ljudima koji su uspjeli odvojiti malo vremena kako bi bili na ovom događaju i pomogli nam proslaviti naš brak. Presretna sam i puna ljubavi. Uzbuđena sam što Felixa mogu zvati svojim suprugom do kraja naših života - napisala je Marzia na profilu uz zajedničke fotografije. 

Marzia je iz Italije, a upoznala je Felixa na Facebooku. Prijateljica joj je poslala poveznicu s napomenom da, kako je rekla, pogleda idiota koji igra videoigre. Marzia se ubrzo zainteresirala za njega pa mu je odlučila poslati poruku u kojoj je rekla da ju je nasmijao kad joj je bilo teško.

Dopisivali su se neko vrijeme, a on ju je pozvao da ga dođe posjetiti u Švedsku, gdje je tada živio. Talijanka je neko vrijeme oklijevala, no Marzia nije mogla izdržati a da mu ne da šansu. Spakirala je kofere i rezervirala avionske karte.

Zaljubili su se i odlučili održavati vezu na daljinu. Felix je počeo štedjeti novac kako bi letio u Italiju, u tri mjeseca poznanstva posjetio ju je više puta. 'Rodila' se ljubav pa je Marzia odlučila napustiti studij i preseliti se u Švedsku. 

Tamo su živjeli do 2012. kad su se preselili u Italiju kako bi živjeli s Marzijinim roditeljima, a ona je otvorila YouTube kanal na kojem je dijelila savjete o modi, ljepoti, šminki, filmovima te o svom životu.

Godinu dana nakon toga odlučili su se preseliti u Brighton u Engleskoj, gdje žive i danas. Felix ju je zaprosio u Japanu, zemlji koju oboje obožavaju te su tamo bili više puta.

Marzia je nedavno ugasila svoj kanal na YouTubeu kako bi se posvetila izradi nakita i posuđa od keramike, ali završila je tečaj i za dizajnera interijera.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'