Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Luksuzni odmor na Bahamima: Tamara se brčkala sa svinjama

None Foto: Privatni album 27

Obitelj se odlučila i na jedan hrabriji potez. Naime, Tamara i Jay su zaplivali u moru sa morskim psima, a družili su se i sa svinjama. Pridružila im se i kćerkica koja se nije bojala

Kćeri britanskog poduzetnika i bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea (88) i Slavice Ecclestone(60), Tamara (34) ne mora razbijati glavu financijama, pa se na društvenoj mreži još jednom  pohvalila da za odmor bira samo najekskluzivnije destinacije.

Milijarderka uživa na Bahamima u društvu supruga Jaya Rutlanda (38) i kćerke Sophije (4). Veselo društvo vrijeme je provelo na pješčanoj plaži 'družeći' se sa svinjama koje su hranili s mrkvama. 

Foto: Privatni album

Obitelj se odlučila i na jedan hrabriji potez. Naime, Tamara i Jay su plivali u moru sa morskim psima, a uskoro im se pridružila i kćerkica Sophie koja se nije bojala životinja već nije skidala osmijeh s lica. 

Mama je kćerku odjenula u rozi badić i stavila joj naočale koje 'upotpunjuju imidž', a i sama Tara je nosila ružičasti bikini koji joj, kako komentiraju njezini fanovi, laska figuri.

Foto: Instagram

 Iako vježba u teretani nekoliko puta tjedno, Tamara je priznala kako više nije opsjednuta svojim izgledom.  

- Prije sam stalno brinula o kilaži i svom izgledu, ali otkad imam kćer, shvatila sam da ima puno važnijih stvari - rekla je svojevremeno Tamara.

Foto: Privatan arhiv/PIXSELL

Kći prvog čovjeka Formule otkrila je da je 'dvadesete provela istražujući dijete', a danas se oko toga uopće ne brine.

- Više ne moram biti mršava i lijepa, to mi nisu prioriteti. Postoje puno važnije stvari na koje se žena može fokusirati, a ja želim i da moj Sophija to nauči. Zdravlje mi puno bitnije - rekla je Ecclestone. 

Foto: Privatni albumI

Obitelj voli putovanja, pa su tako prošle godine, barem majka i kći bile devet puta na 'odmoru'. Bogata nasljednica je s mužem i kćerkom u veljači otputovala u Gstaad u švicarske Alpe na skijanje.

Nakon toga je par s malenom Sophijom posjetio popularni vodeni park Wild Wadi u Dubaiju, gdje su se Tamara i Sophija vratile i u svibnju, u 'Grosvenor House Hotel'. Tročlana je obitelj dva mjeseca prije, u ožujku, zajedno s Barnijem posjetila i Bahame.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Komentari (6)
  • Cirkus domaci se valjaju od budala.

    19. 4. 2019,   08:54
  • Tko se mješa s napojem pojedu ga svinje.

    19. 4. 2019,   08:50
  • ovo strašno jako zanima radnike 3. Maja i Uljanika, koji će se sada čoporativno pridružiti ovoj zgubidanki na Bahamima.

    19. 4. 2019,   08:33