Obavijesti

Show

Komentari 0

Lula Mira zapalit će Samobor 8. srpnja na Vugrinščaku

Lula Mira zapalit će Samobor 8. srpnja na Vugrinščaku
2

Blues/rock/southern band Lula Mira iza sebe ima velik broj broj nastupa pred zagrebačkom publikom, a u Samoboru će predstaviti svoj repertoar satkan od hard rock covera.

Od 5. do 8. srpnja u organizaciji 24sata i grada Samobora održava se najluđi party na ovim prostorima - Samobor Open Air Festival. Na Samoborskom Vugrinščaku ćete 8.7 tako moći uživati i u brojnim koncertima.

Na Vugrinščaku 8. srpnja imati ćete prilike uživati u besplatnim koncertima. Sa startom u 17:00 sati pa sve do ponoći izmjenjivati će se Markiz, The BoneBomb, The Secon Hand Band i Lula Mira.

Blues/rock/southern band Lula Mira iza sebe ima velik broj broj nastupa pred zagrebačkom publikom a u Samoboru će 8. srpnja sa početkom u 19:00 predstaviti svoj repertoar satkan od hard rock covera.

Lula Mira je bules/rock/southern rock band osnovan 2004. godine čija se muzika bazira na starijem repertoaru poput Alman Brothers Band, Rory Gallagehr, Taste, Cream, Free,Eric Clapton, Deep Purple, Lynyd Skynyrd, Gov't Mule itd. Nastupe broje u svim Zagrebačim rock/blues klubovima poput Vintage Industrial Bar, Biker Beer Factory, Hard Place, Soba, Route 66, Sax a iza sebe imaju i par motorijada te nastup u Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens. Ukratko, Lula Mira je bend koji uvijek daje i uvijek će davati dobru energiju i vibru. Pogledajte njihov nastup 8. srpnja na Vugrinščaku a više informacija saznajte na Facebook stranici benda. Prati i facebook stranicu u kojoj donosimo više informacija o festivalu i ostalim izvođačima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan