Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Lynne Spears: 'Britney je sve lošije, sud je mora zaštititi'

None Foto: Instagram 9

Majka 'pop princeze' želi se uključiti u skrb o Britney i njezinom zdravlju, no Jamie joj ne dopušta jer je 'prepopustljiva'. Pjevačica (37) ne odlučuje o svom životu, već to radi njezin otac s timom liječnika i odvjetnika

Lynne Spears (64) zatražila je od suda pristup medicinskoj dokumentaciji svoje kćeri jer joj je, tvrdi, sve gore, a želi sudjelovati i u skrbi o svojoj kćeri.

Foto: Instagram

Naime, Britney Spears (37) ne odlučuje o svom životu, već to radi njezin otac Jamie (66) s timom liječnika i odvjetnika. To je tako od 2007. godine kad je američka pjevačica imala javni živčani slom i završila u bolnici. Prije tri tjedna također je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mjesec dana i kamo se sama prijavila jer se teško nosi s očevom bolesti. 

ŠOKIRALA FANOVE Britney je izašla sa psihijatrije: 'Dugo nije izgledala ovako loše'

Majka 'pop princeze' želi se uključiti u skrb o Britney i njezinom zdravlju, no Jamie joj ne dopušta jer je 'prepopustljiva', piše TMZ

Foto: Instagram Sam, Britneyjin bivši menadžer koji je bio uz nju kad je doživjela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pjevačica pod utjecajem drugih i da ju kontroliraju protiv njezine volje.

Čak je i smislio hashtag Free Britney kako bi ga proširio internetom. Izjavio je i da Britney izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove, prenosi Yahoo. Ipak, putem društvenih mreža opovrgnuo je Britneyjine navode da je slao poruke u njezino ime. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (3)
  • Neće to dobro završiti.

    8. 5. 2019,   10:14