Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

M. Culkin se riješio heroina, ali sad puši i 60 cigareta dnevno

None Foto: 24sata 4

Ovisnost o nikotinu stavio je u 'petu brzinu'. Kad god ga sretnem, cigareta mu visi iz usta, a on je zadihan. Već si je naštetio, rekao je izvor za National Enquirer

Prošle godine navodno je bio blizu smrti zbog ovisnosti o heroinu. No, Macaulay Culkin (32) navodno se uspio maknuti od ove droge, ali ju je zamijenio drugom opasnom navikom. Glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima 'Sam u kući' u kojima je glumio kao dječak, dnevno popuši čak 60 cigareta što njegove bližnje također jako zabrinjava, piše National Enquirer. 

- Ovisnost o nikotinu stavio je u 'petu brzinu'. Kad god ga vidim, cigareta mu visi iz usta, a on je zadihan - rekao je izvor te dodao da se učinci njegove loše navike već itekako vide. 

- Puno kašlje, zubi su mu žuti, a prijatelji i obitelj zabrinuti su jer misle da se polako ubija - rekao je izvor, a stručnjaci kažu da od čovjeka koji ne puši ima 30 puta veću mogućnost umrijeti od raka pluća. Osim što cigaretu ne ispušta iz ruke, Macaulay u velikim količinama konzumira konjak, pivo i energetske napitke. Navodno su svi njegovi problemi započeli nakon nedavnog prekida s djevojkom striptizetom. 

- Bio je pod stresom i počeo je pušiti više -  rekao je izvor. Glasnogovornik glumca za Daily Mail ove navode nije htio komentirati. 

Komentari (18)
  • holivud pojede svoju djecu

    16. 5. 2013,   13:36
  • šteta zbilja,stvarno mi je žao ovoga glumca,na apsurdan način uništava svoj talent,očito mladost i slava ne idu ruku pod ruku......

    16. 5. 2013,   13:21
  • Star je ko i ja al da stanemo jedan pored drugog, mogao bi proći kao njegov sin.

    16. 5. 2013,   13:54