Obavijesti

Show

Komentari 8

M. Miočić naplatio znanje: Konačno idem u New York

M. Miočić naplatio znanje: Konačno idem u New York
5

Pobjedom u kvizu '1 protiv 100’ potvrdio je status viteza nepotrebnih znanja. Miočić je gostovao u nekoliko hrvatskih kvizova, a možda će i u strane

VIDEO

Mirko Miočić (52) pobjedu u kvizu “1 protiv 100” i osvojen rekordni iznos od 366.494 kune proslavio je s prijateljima i rodbinom u rodnoj Rtini kraj Zadra. Najavio je da će osvojenim novcem platiti putovanje u New York.
- Pričao sam o tome i s Tarikom, koji je u New Yorku boravio prije nekoliko godina na Tribeca Film Festivalu. I njega je grad oduševio. Otići ću na proljeće dok ne bude snijega ni gužvi. Imam tamo mnogo rodbine i prijatelja, koji me zovu da dođem - kaže Mirko, koji 26 godina aktivno sudjeluje u kvizovima. Kaže da trenutačno u Hrvatskoj nema kviza u kojem bi želio sudjelovati, no možda mu se sreća osmijehne “preko granice”.
- Čuo sam da je privatna beogradska televizija od Hameda Bangoure otkupila licenciju za 'Kviskoteku’. Dogodine planiraju sudjelovanje natjecatelja iz država bivše Jugoslavije, pa se nadam da ću u tom sudjelovati.
Mirko je dobar prijatelj s Tarikom Filipovićem, s kojim se vidi kad god Tarik posjeti Zadar. Pitanje o ženidbi, koje nije zaobišlo ni aktualni kviz, njihova je, kaže Mirko, interna priča.
- Na pitanje kad ću se oženiti uvijek odgovaram kao James Bond - 'Nikad ne reci nikad!’. Ja sam već čovjek u godinama, ali tu mogućnost ne isključujem - veselo zaključuje Mirko, kojem je gledateljica u studiju HTV-a nakon što je pobijedio u kvizu javno ponudila da otputuje s njim u New York.

MIRA BIĆANIĆ I PAULETIĆ REKORDERI
U trećoj sezoni kviza “Tko želi biti milijunaš” tada 31-godišnja profesorica Mira Bičanić osvojila je milijun kuna, što nije uspjelo nikom poslije nje. Po pola milijuna osvojili su Jasna Raškaj i Damir Pahić. Robert Pauletić milijun kuna osvojenih u “Kviskoteci” donirao je nezbrinutoj djeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...