Obavijesti

Show

Komentari 23

Ma kakva ljubav, samo posao: Šegetinke postaju biznismenke

Ma kakva ljubav, samo posao: Šegetinke postaju biznismenke
7

Tina se službeno rastala i otišla u Beograd da sa starijom sestrom otvori beauty salon. Sestre već godinama sanjaju o vlastitom salonu

VIDEO

Tina Šegetin (28) službeno se rastala prije nekoliko dana od Race Jovanovića (32), a sad sa starijom sestrom Barbarom (29) otvara salon ljepote u centru Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Sestre Šegetin, koje su se proslavile sudjelovanjem u regionalnom showu “Big Brother” prije četiri godine, već godinama sanjaju o vlastitu salonu.

- Radovi su u tijeku. Zasad ćemo nuditi frizerske usluge, a uskoro ćemo imati i solarij - rekla nam je Barbara. Sestre nemaju frizerskog iskustva pa će zaposliti iskusne frizerke. Trenutačno, kažu, nemaju vremena za ljubav. Posvetile su se poslu koji im diktira sve slobodno vrijeme.

Barbara osobno nadgleda radove u salonu, kao i Tina, koja se nakon razvoda iz Crne Gore preselila sestri u Beograd. Od bivših sustanara u kontaktu su s Darkom, Ervinom i Ivonom. Darko je trenutačno u realityju “Zadruga”, a Barbara ide u studio kao njegova gošća. Iako je Tina bila bliža s njim, osobito su se simpatizirali u “Big Brotheru”, mlađa sestra Šegetin ne želi se više medijski eksponirati. Tina i Darko danas su samo prijatelji. Sudjelovanje u “Big Brotheru” ponovile bi samo ako bi bio “na nivou kakav je bio kad su bile u showu”.

- Imali smo ponude i za ‘Zadrugu’, no odbile smo - kaže Barbara. Lani je prekinula zaruke s muškarcem kojeg nikad nije htjela imenovati javno. Zbog njega je istetovirala logo Guns’n’Rosesa, jer riječ je o njihovu omiljenom bendu.

- Ne žalim za tim, iako se trenutačno ne planiram još tetovirati - kaže Barbara. Iako je solo godinu dana, ne fali joj ljubav.

- Ne podnosim laskavce i lijenčine. Što se tiče izgleda, prijateljice su mi uvijek govorile da nemam ukusa - zaključila je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...