Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maca je šokirala izgledom: 'Ne mogu gledati. Što si to radila?'

None Foto: Privatni album 4

Svoj novi stil života redovito prikazuje na društvenim mrežama, a nedavno je s fanovima podijelila i nekoliko starih fotografija. Uz opis videosnimke napisala je: 'Ne ponovilo se'

Natjecateljica četvrte sezone reality showa 'Života na vagi' Marijana Džolić (43) zvana Maca ušla je u show s 125,9 kilograma, a na finalnom vaganju imala je 82,1 kilograma. 

Foto: Privatni album

Svoj novi stil života redovito prikazuje na društvenim mrežama, a nedavno je s fanovima podijelila i nekoliko starih fotografija. Uz opis videosnimke napisala je: 'Ne ponovilo se'.  

ZABAVILI SE Maca iz Života na vagi pjevala s Houdekom: 'Pojest ću kolače'

- Idem malo pregledati svoje slike i ljudi moji naletim na ovo. Samo si pomislim Bože sačuvaj. Nemam komentara. Ne mogu dugo gledati, samo kaže: 'Krme jedno, što si radila od sebe?' - govori Maca u videosnimci. 

Foto: Privatni album

Fotografije su pregledane više od 12 tisuća puta, a odmah su se javili i vjerni obožavatelji s porukama podrške. 

- Bravo Maco. Kapa do poda. Samo nemoj sada odustati nego budi uporna i napravit ćeš sve što si zamislila - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Prije tjedan dana Maca je na izborima bila u stožeru Miroslava Škore (57) te je tamo upoznala Jacquesa Houdeka (38) s kojim je zapjevala. Videozapisom njihova dueta pohvalila se na svom Instagram profilu. Naime, dvojac je zapjevao pjesmu Marine Perazić (61) 'Kolačići'.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Komentari (21)
  • Zasto Jacquesa ne stave u tu emisiju na par sezona, ovo mu je jako opasno kako izgleda

    30. 12. 2019,   13:39
  • Maca zauzela da je maca. Influencerica

    30. 12. 2019,   13:12
  • Samo se makni od ovog hudeka jer bus brzo sve vratila

    30. 12. 2019,   13:02