Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mačak je za ljeto postao Leto: Grubnić je sad 'pljunuti' Jared

None Foto: Instagram 7

Bila je to veza s osobom s kojom sam pisao lijepu priču, a sad u tišini ispisujemo povijest. Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja, rekao je Marko

Duga raščupana kosa s blago plavim pramenovima, brkovi s bradom i šešir zaštitni su znak američkoga glumca Jareda Leta (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov stil sad je vjerno iskopirao hrvatski stilist Marko Grubnić (37) za potrebe velikog životnog intervjua koji je dao magazinu Miss7. Grubnić je u intervjuu priznao kako mu je tijekom cijele karijere u showbizu nedostajala prisnost s nekim, a kad se to dogodilo, shvatio je što propušta.

Foto: Instagram;

Zbog ljubavi je čak otišao i iz Hrvatske, no naposljetku se vratio, također zbog ljubavi.

- Bila je to veza s osobom s kojom sam pisao lijepu priču, a sad u tišini ispisujemo povijest. Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja - rekao je.

Foto: Instagram;

Na fotografijama u intervjuu isprobavao je brojne hrabre i odvažne outfite koji su tijekom godina postali zaštitni znak upravo glumca Leta. Tako se Grubnića može vidjeti u kožnim hlačama, košuljama s leopard uzorkom, pa čak i s ogrlicom od školjaka.

Foto: Instagram

Komentari (117)
  • Končita Wurst, a ne Leto

    3. 7. 2019,   10:11
  • Boze sacuvaj...

    3. 7. 2019,   10:10
  • Ljudima koji vole i poštuju sebe i uživaju u svom životu nije potrebna promocija u dnevnim žutim tiskovinama...Grubniću je očito to potrebno kao i svim sličnim likovima bez samopouzdanja i bez pravog životnog smisla ..

    3. 7. 2019,   10:41