Obavijesti

Show

Komentari 43

Mačak plesao i žicao poljupce: Majin Nenad ga vodio na toalet

Mačak plesao i žicao poljupce: Majin Nenad ga vodio na toalet
4

'POMAZI ME' Mace vole pažnju, a voli je i naš Marko. Prvo se grlio sa Sevinim PR-ovcem, a onda prešao na Maju Šuput i njezina zaručnika Nenada

VIDEO

Čekat ću te moja buco kraj prve gimnazije, pjevušio je Modni Mačak Marko Grubnić (36) na uho Davoru Grginu, Severininu stručnjaku za odnose s javnošću. Momci su bili u VIP loži, tik do pozornice i veselo trčkarali oko stola.

Cijelu su se večer grlili i snimali videe dok je na pozornici glavnu riječ vodila njihova prijateljica, pjevačica Maja Šuput (39). Kad je završila s pjevanjem, Marko je od nje tražio pažnju baš kao što to radi pravi mačak.

Naime, nije se htio odvojiti od nje čak ni kad je išla u montiranu kućicu presvući svoju šarenu kreaciju. Postao je ljubomoran kad je shvatio da će mu Maju 'oteti' ljudi koji jedva čekaju da se slikaju s njom. Stoga je neprestano punio čašu i trudio se da mu ni u kojem trenutku ne bude prazna.

Kako ne bi ostao u potpunosti sam i izoliran od društva, 'prikrpao' se Majinu zaručniku Nenadu, koji ga je otpratio i do toaleta. On mu je čuvao stražu da ga ne bi zagnjavili obožavatelji.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu