Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mačku usred snimanja puknule hlače koje koštaju 3.500 kuna

None Foto: Instagram 9

Nisu to 'obične' hlače već, kako je Marko naglasio, brend Dsquared2. Cijena hlača kreće se oko 3.500 kuna, a pratitelji su mislili da se Marko našalio i da su hlače upravo takve - poderane

Stilist Marko Grubnić (37) nedavno je 'isfurao' dugu kosu za potrebe velikog životnog intervjua kojeg je dao magazinu Miss7. Tijekom davanja izjava Marko je, čini se, uživao. 

- Sretan sam i jako ponosan na ovaj intervju jer ovo sam zaista pravi ja, otvorio sam svoju dušu i pričao o životu, sreći, ljubavi, o plesu sa zvijezdama, o budućnosti - rekao je Marko.

POGLEDAJ VIDEO:

Ipak, nije sve proteklo u najboljem redu jer mu se usred poziranja za fotografije dogodila nezgoda.

- Ono kad ti usred snimanja puknu hlače - otkrio je Mačak na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

Nisu to 'obične' hlače već, kako je Marko naglasio, brend Dsquared2. Cijena hlača kreće se oko 3.500 kuna, a pratitelji su mislili da se Marko našalio i da su hlače upravo takve - poderane.

- Zar su pukle? Ne. To je tako - napisala mu je pratiteljica, ali Marko joj je rekao istinu.

Foto: Instagram

Osim hlača, pažnju je privukla njegova duga kosa, na koju se obožavatelji Modnog mačka još uvijek nisu priviknuli. Jedni su ga hvalili da mu je ovakav izgled bolji, dok drugima nije bilo jasno zašto je promijenio imidž.

Foto: Instagram;

Komentari (69)
  • Dsquared2 originalne hlače fakat koštaju toliko, a za tu cijenu se dobije i kvaliteta koja ne puca tako lako 😉

    3. 7. 2019,   19:09
  • Od muke citam i ovo o Macku, samo da nije o Kuscevicu!

    3. 7. 2019,   19:22
  • Koliko god mrzio i prezirao takav način života, opredjeljenje i općenito sav dosadašnji opus modnog mačka, zapravo dolazim do spoznaje da me ovakvi članci baš zabavljaju, da sam zapravo fan modnog mačka i da na neki svoj perverzan, skriveni način to podržavam i da uvijek iznova pročitam najnovije vijesti o dotičnom.

    3. 7. 2019,   19:20