Obavijesti

Show

Komentari 83

Mada sanjala Beroša: 'Uživo je još zgodniji, zaljubili smo se...'

Mada sanjala Beroša: 'Uživo je još zgodniji, zaljubili smo se...'
16

Apelirala je da svi ostanu svojim kućama kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa. Neki su komentirali da im je njen san uljepšao dan, dok su se drugi složili kako im je jasno zašto je sanjala upravo ministra

VIDEO

Zagrebačka glumica Mada Peršić nasmijala je pratitelje na društvenim mrežama objavivši kako je ovih dana sanjala ministra zdravstva, Vilija Beroša (55). 

- Sinoć sam sanjala da smo se Vili Beroš i ja zaljubili. Govorila sam mu da je uživo puno zgodniji nego na TV-u, tako je krenulo .. i da se i moja maca zove Vili i da je to sigurno znak - napisala je Mada. Apelirala je da svi ostanu svojim kućama kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa. Neki su komentirali da im je ovo uljepšalo dan, dok su se drugi složili kako im je jasno zašto je sanjala upravo Beroša. 

Zagreb: Budući ministar zdravstva Beroš ispunio imovinsku karticu

- Njega cijeli dan i gledamo. Logično mi je da ga onda vidiš i u snovima. Neka, super radi - pisali su. Mada je inače diplomirala medicinu, onda i glumu, a od ovog ljeta je i pjevačica. Snimila je spot za svoju prvu pjesmu, 'Glumica'. Uz nju glume i TV voditelj Zoran Šprajc te košarkaši Cibone. Snimanje je trajalo tri dana, a vesela ekipa snimala je po 14 sati na dan.

GNK Dinamo - NK Lokomotiva

- Bilo je predivno. Zoran je puno bolji glumac od mene. Svi na setu su mu se divili, šarmirao je cijeli tim. Još je bolji uživo nego na televiziji, a na TV-u je odličan - ispričala nam je Mada.

Kako je svojedobno rekla, nikako zbog uloge ne bi mogla nekoga zeznuti, na bilo koji način.

- Ne bih nikad nikoga gurnula dolje da bih ja pošla gore. Kad mi dobro krene, pokušavam ljude povesti sa sobom na putu do uspjeha - zaključila je. Kako kaže, sreća i uspjeh nisu kolači pa da svatko treba zgrabiti svoj dio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:39



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin