Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Madonna će na Eurosongu dvije pjesme naplatiti 10 mil. kuna...

None Foto: PIXSELL/REUTERS 6

Organizatori Eurovizije 2019. sklopili su dogovor s pjevačicom Madonnom oko nastupa u Izraelu te su priznali da su postojali problemi oko uvjeta u kojima bi nastupala, ail da su postigli kompromis

Sada je i službeno, Madonna (60) dolazi u Tel Aviv u Izrael kako bi nastupila na Euroviziji 18. svibnja. Kraljica popa sama je inzistirala da bude posebna gošća, ali i postavila nekoliko uvjeta koje je organizacija Eurovizije morala ispuniti.

Tako su sklopili dogovor kako će Madonna pjevati dvije pjesme i to za iznos od deset milijuna kuna. Ipak, nisu joj dopustili da pjeva svoju novu pjesmu.

2018 MTV Video Music Awards - Photo Room - New York | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

- Naziv pjesme izazvao bi političke konotacije pa smo sklopili dogovor kako će tu pjesmu izbaciti - rekli su organizatori kada se Europski sindikat za emitiranje, koji je odgovoran za Euroviziju, suprotstavio nastupu s tom pjesmom.

2018 MTV Video Music Awards - Photo Room - New York SPEKTAKL U IZRAELU Dogovaraju honorar: Madonna prihvatila poziv za Eurosong?

Njen dolazak i sve potrebne mjere kako bi se Kraljica popa osjećala ugodno tijekom boravka u Izraelu, platit će jedan od najbogatijih i najutjecajnijih poslovnih čovjeka, milijarder Sylvan Adams.

Foto: Instagram/orijent

- Tijekom pregovora bilo je više prepreka, ali sve smo ih uspjeli savladati i da, Madonna definitivno dolazi - poručili su organizatori.

 

Komentari (15)
  • To je nekaj novo da Madonna naplaćuje u kunama 🙄

    5. 4. 2019,   20:07
  • Ja bi za tu lovu otpjevao 4 pjesme.

    5. 4. 2019,   20:07
  • Madonna je precijenjena pjevačica koja je svoj put do uspjeha stekla zna se već kako...

    5. 4. 2019,   21:25