Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Madonna o počecima karijere: 'Svi su htjeli spavati sa mnom'

None Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 7

Žao joj je što žene ne govore češće o zlostavljanju, kojeg nažalost ima na svakom koraku u glazbenoj i filmskoj industriji

Upravo joj je izišao novi album nazvan 'Madame X', a vjerojatno dobrim dijelom i zbog te činjenice pop diva Madonna (60) posljednjih je dana neprestano u medijima. I dok je sam album izazvao podijeljene reakcije kod publike i kritike, Madonna je u jednom od mnogobrojnih intervjua progovorila o počecima svoje karijere. 

Foto: Instagram/orijent

Za britanski Guardian pjevačica je priznala da su ju na početku karijere praktički svi tražili seks u zamjenu za uslugu. Napredak u karijeri za mnoge je izgledao upravo tako, a o razočaravajućem stanju u glazbenoj industriji otvoreno je govorila. 

FALŠALA NA EUROSONGU Blamaža: Madonna 'popeglala' loš nastup na svom YouTubeu

- Ni sama ne znam koliko mi je muškaraca reklo 'u redu, ako mi po**šiš' ili 'napravit ću to ako spavaš sa mnom'. Jako puno. Seks je kao valuta - ispričala je i dodala kako joj je ustvari žao što žene u glazbi ne govore češće o zlostavljanju, kojeg nažalost ima na svakom koraku. 

Singer Madonna attends the 30th annual GLAAD awards ceremony in New York City, New York | Autor: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ranije ovog mjeseca, Madonna je priznala da je ozloglašeni Harvey Weinstein (67) i s njom prešao granicu dobrog ukusa i to dok su snimali dokumentarac Truth or Dare 1991. Već u to vrijeme, tvrdi, znala je kako operira zloglasni Weinstein s djevojkama, kao i činjenicu da je oženjen muškarac. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Komentari (7)
  • kraljica popa sve pjesme iz 80ih su joj odlične

    16. 6. 2019,   18:29
  • Stara, natukla si kilometraže ko rijetko koja madam u pufu, zato ne pričaj gluposti!

    16. 6. 2019,   15:30
  • govori koliko ih je tražilo, a ne govori s koliko ih je spavala da dođe tu gdje je....

    16. 6. 2019,   22:33