Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Madonna o Weinsteinu: 'Bio je seksualno napastan i oženjen'

None Foto: 3

Madonna je još jedna od zvijezda koja je osramoćenog filmskog producenta Harveya Weinsteina optužila za neželjene seksualne ponude, piše u četvrtak BBC

Hollywood su prošle godine potresli navodi o seksualnom zlostavljanju za koje je optužen Harvey Weinstein (67) koji to negira.

Madonna (60) je rekla kako je Weinstein 'prešao granice' dok su zajedno radili na njezinom dokumentarnom filmu 'Istina ili izazov' 1991. godine. Pjevačica je za list 'The New York Times' opisala kako je bio 'nevjerojatno seksualno napastan i otvoren prema njoj dok su zajedno radili'.

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Singer Madonna arrives at the Metropolitan Museum of Art's Gala, Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between in New York City | Autor: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- U to je vrijeme bio oženjen i ja nisam bila zainteresirana - dodala je. Film 'Istina ili izazov' distribuirala je tvrtka filmskog mogula Weinstein Company, koja je prošle godine proglasila bankrot nakon što su ga 2017. smijenili s mjesta direktora.

- Bila sam svjesna da je isto činio s mnogo drugih žena koje sam poznavala iz industrije - rekla je Madonna za list.

- Sve smo smatrale kako Harvey smije to činiti jer je toliko moćan i uspješan, kao i njegovi filmovi, te svi žele raditi s njima pa smo zbog toga morale to trpjeti - objasnila je. 

Weinstein i članovi uprave njegovog studija prošlog su mjeseca postigli načelnu nagodbu sa ženama koje ga optužuju za spolno napastovanje. Odvjetnici su rekli da je nagodba kojom bi se riješile građanske tužbe i odštetni zahtjevi vrijedna oko 44 milijuna dolara.

Pictures of the Year | Autor: SHANNON STAPLETON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Međutim, Weinstein se još uvijek mora suočiti s kaznenim prijavama povezanim s drugim optužbama za seksualno zlostavljanje i silovanje, kao i građanske tužbe, uključujući i onu glumice Ashley Judd (51). U dužem članku, činilo se kako je Madonni, koja je nedavno nastupala na Eurosongu u Izraelu, laknulo što su se u slučaj sada uključile vlasti.

- Kada se to napokon dogodilo, pomislila sam 'napokon' - rekla je pjevačica.

- Nisam navijala iz sveg glasa jer nikada neću navijati za nečiji pad. Mislim da to ne privlači dobru karmu - dodala je Madonna. 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Komentari (7)
  • “Sve smo smatrale kako Harvey smije to činiti jer je toliko moćan i uspješan, kao i njegovi filmovi, te svi žele raditi s njima pa smo zbog toga morale to trpjeti - objasnila je. “ - znaci za lovu krupnu je trpljenje slatanja ok pa ste “morale trpjeti”... a ok, dans se sjecate svih ponizenja i valjda milijuni pomazu u sanaciji stete? Ili?

    6. 6. 2019,   20:04
  • Madonnina izjava nakon potpisa prvog ugovora sa producentom " Uzmite me vaša sam ! " po njenim riječima.

    6. 6. 2019,   21:36
  • Možda se mlađa populacija pučanstva ne sjeća početka Madoninih nastupa i nezinih spotova, ali ako pogledaju sve će im biti jasno pa neka sude (tko o čemu....).

    6. 6. 2019,   19:53