Obavijesti

Show

Komentari 14

Magdalena iz 'Života na vagi': Moj dečko me volio i sa 113 kg

Magdalena iz 'Života na vagi': Moj dečko me volio i sa 113 kg
8

Mogu reći da sam dosta organiziranija, što prije nisam bila, imam vremena za sve, od treniranja, pripreme obroka do druženja s obitelji i prijateljima. Vježbam svakodnevno i tvrdim da svako od nas može izdvojiti sat do dva vremena da učini nešto za sebe, kaže Magdalena

VIDEO

Natjecateljica posljednje sezone 'Života na vagi' Magdalena Štimac (23) iz Gospića s nama je podijelila iskustva iz showa te otkrila kako se snalazi s novim režimom prehrane i vježbanja sad kad je izvan kuće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:44

Mlada Ličanka odlučila je promijeniti svoj život i krenuti sa skidanjem suvišnih kilograma. Zato se nije dugo dvoumila oko toga treba li se prijaviti u novu sezonu showa. Kako kaže, okidač za prijavu u treću sezonu 'Života na vagi' bio je trenutak u kojem je napokon shvatila da je došlo vrijeme za drastičnu promjenu.

-  Okidač za ulazak u kuću je bio taj što sam shvatila da je vrijeme za promjenu životnog stila. Zapravo sam i prije pokušavala promijeniti svoj način života, pokrenuti se i napraviti nešto od sebe. Nažalost vrlo lako bih pokleknula, stoga nakon što sam vidjela da su prijave za Život na vagi izašle, nisam niti trenutka oklijevala i prijavila sam se te mogu s ponosom reći da mi je to bila najbolja odluka u životu - rekla nam je Magdalena.

Miro se za dlaku spasio, a show napustila Magdalena Štimac
Miro se za dlaku spasio, a show napustila Magdalena Štimac

Simpatična Ličanka u kući je tijekom cijelog ciklusa naporno trenirala i bila jedna od najmarljivijih. Na pitanje je li vani nastavila istim tempom ili je ipak teže kad nema stalni nadzor trenera, odgovorila je:

- Moram priznati kako je vani ipak malo teže, ali obzirom da treniram sama, bez trenera, vrlo sam zadovoljna postignutim i polako ali sigurno koračam prema svome cilju. Smatram da je vrlo bitno biti uporan, biti karakter i vjerovati u sebe, samo tako ćete doći do svoga cilja - kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)

Otkrila nam je kako danas izgleda njezin dan te vježba li svakodnevno ili joj druge obaveze ipak smetaju u tome.

- Nakon samog izlaska iz showa 'Života na vagi' mogu reći da sam dosta organiziranija, što prije nisam bila. Imam vremena za sve, od treniranja, pripreme obroka do druženja s obitelji i prijateljima. Vježbam svakodnevno i tvrdim da svako od nas može izdvojiti sat do dva vremena da učini nešto za sebe - kaže Magdalena.

U showu je ostala zapamćena kao vrlo druželjubiva i simpatična djevojka uvijek spremna na dobru zabavu, a s mnogim kandidatima ostala je prijateljica i nakon 'Života na vagi'. 

- Ostala sam u dobrim odnosima gotovo sa svim kandidatima, s nikim nisam imala nikakvih konflikta niti za vrijeme, a niti nakon showa, ali ipak sam najbolja s Martom, Filomenom i Keti, s njima se čujem svakodnevno - otkriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Objavu dijeli MagdalenaŠ (@megistimac)

Prijave za novu sezonu 'Života na vagi' već su počele. Na pitanje što bi savjetovala onima koji također imaju probleme s viškom kilograma, ali nemaju hrabrosti da se prijave, Magdalena je odgovorila da im isto definitivno preporučuje.

Magdalena iz Života na vagi: 'Sa 118 kila sam došla na 83'
Magdalena iz Života na vagi: 'Sa 118 kila sam došla na 83'

- Svi vi koji imate problema s viškom kilograma, ne oklijevajte, skupite hrabrost i prijavite se. Ovo je životna prilika i nemojte je propustiti. Isto tako najvjerojatnije dosta Vas misli da nemate šanse da baš Vas izaberu od svih prijavljenih. Isto to sam i ja mislila, ali sam poslala svoju prijavu i pogledajte gdje sam sada - rekla je Magdalena.

- Sada sam puno sretnija i ispunjenija osoba koja napokon drži do sebe, svoga izgleda i prvenstveno svoga zdravlja. Učinite to za sebe! - dodala je.

Nakon izlaska iz showa, Magdaleni su se odmah počeli javljati zainteresirani dečki, a ni uleti ne nedostaju.

- Nakon izlaska iz showa dobivam dosta poruka od dečki, zovu me na kave i imaju razne ulete, ali to me previše ne zanima jer sam u sretnoj vezi, u vezi s muškarcem koji me volio i sa 113 kilograma, koji me voli i sada sa 30 kilograma manje. Smatram da niti jedan dečko nije vrijedan toga da raskinem svoju vezu s muškarcem koji me volio i vjerovao u mene kad ni ja sama nisam vjerovala u sebe - priznaje simpatična Ličanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...